همدان- ایرنا- فرماندار بهار با اشاره به اینکه صنعت فرش دستبافت از جمله هنرهای گرانبها و باقی مانده از میراث گذشته است گفت: پنج هزار نفر در حوزه فرش دستباف این شهرستان بصورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال دارند.

به گزارش ایرنا، مجتبی فیض الهی روز سه شنبه در نخستین همایش تخصصی فرش دستباف بهار افزود: هنر صنعت فرش دستبافت از جمله هنرهای گرانبها و باقی مانده از میراث گذشته بوده که عجین شدن امروز آن با دانش روز ضرورت دو چندان دارد.

فرماندار شهرستان بهار یادآور شد: به زودی همایش ایده پردازی نو در زمینه های مختلف از جمله فرش دستبافت با همکاری پارک علم و فناوری در شهرستان بهار برگزار خواهد شد که در این همایش ایده های نو در رابطه با صنعت فرش دستبافت ارائه خواهد شد.

وی فرش را به عنوان یکی از کالاهای ارزشمند درگذشته خواند که دارای ویژگی‌های مهمی از جمله در زمینه اقتصادی، ارزش افزوده، صادرات و اشتغال فراگیر بودن آن در خانواده‌ها و ارزآوری برخوردار بوده است.

فیض الهی تاکید کرد: فرش دستبافت کشور در سالهای گذشته به بازارهای مختلف سنتی از جمله آلمان، بازارهای پل صادراتی از جمله کشورهای عربی و کشورهای حوزه خلیج فارس و بازارهای جدید CIS از جمله چین ارسال می‌شد و امروز تولید فرش دستبافت نیاز به حمایت و توجه هر چه بیشتر دارد.

وی بیان کرد: پیش از این برای صنعت فرش دستبافت کشور ردیف بودجه خاص وجود داشت که در رابطه با این ردیف بودجه در سال‌های اخیر کم لطفی شده و باید نسبت به این امر نیز توجه ویژه شود.

فرماندار شهرستان بهار اضافه کرد: انتفاع و سودآوری فرش دستبافت با نگاه ویژه به بازاریابی برای این هنر به طور قطع، جان دوباره به صنعت فرش کشور خواهد بخشید و نقش موثری در توسعه صنعت فرش دستبافت کشور برخوردار خواهد بود.

وی تصریح کرد: تحقیقات در زمینه فرش دستبافت موجب آن خواهد شد که با تکنولوژی روز و ذائقه بازار دارای تولید فرش باشیم.