به گزارش ایرنا، نامگذاری سالن کودک پردیس سینمایی باغ کتاب به نام فرشته طائرپور، اکران «غریبه کوچک» در برلین و اکران و نقد و بررسی«آغوش باز» با حضور بهروز شعیبی، بخشی از اخبار سینمایی امروز هستند.
نامگذاری سالن کودک پردیس سینمایی باغ کتاب به نام فرشته طائرپور
در ادامه نامگذاری سالن های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام سینماگرانی که سابقه تالیف کتاب نیز دارند، سالن کودک این پردیس به نام فرشته طائرپور، سینماگرخوشنام و نویسنده و مترجم کتاب های کودک و نوجوان نام گذاری شد.
این تهیه کننده فقید سینما در حوزه کودک و نوجوان آثار شاخصی چون «گلنار»، «پاتال و آرزوهای کوچک»، «مدرسه پیرمردها»، «نان و شعر»، «پسر مریم»، «یکی بود یکی نبود» و «نخودی» را از خود به یادگار گذاشته و در زمینه نویسندگی و ترجمه کتاب های کودکان و نوجوانان نیز آثار شاخصی را تالیف کرده است که از میان آنها می توان به «ماجرای احمد و سارا»، «ماجرای احمد و ساعت»، «پینهدوز بداخلاق»، «آرزوی فیل خاکستری» و «ماهی تنها» اشاره کرد.
زنده یاد طائرپور بر اثر بیماری کرونا و عوارض ناشی از آن ۲۶ مرداد ماه ۱۴۰۰ در سن ۶۹ سالگی درگذشت.
پیش از این نیز همزمان با روز ملی سینما، سالن اصلی پردیس سینمایی باغ کتاب به نام علی حاتمی و همزمان با هفته دفاع مقدس دو سالن به نام های شهید سیدمرتضی آوینی و رسول ملاقلی پور نامگذاری شد.
اکران «غریبه کوچک» در برلین
فیلم کوتاه «غریبه کوچک» به تهیهکنندگی و کارگردانی شکیلا معزی، در ادامه حضور جهانی خود به چهاردهمین دوره جشنواره فیلم کردی برلین راه یافت.
«غریبه کوچک» پیشازاین جشنواره به بیست و پنجمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم اکولوژیکی برای نجات و حفظ در روسیه، ششمین دوره جشنواره فیلم ددی دشموک هندوستان، پنجمین دوره جشنواره فیلم مراقبت از محیطزیست انسانی کانادا، سومین دوره جشنواره سیرمکس کاستاریکا و اولین دوره جشنوارههای بینالمللی برنده فیلم مونترال و کوتاه کورتیس هلند راه یافته است.
«غریبه کوچک» راوی داستان دختربچهای است که در آستانه سالتحویل به خانه مادربزرگش میرود و در آنجا با مهمان ناخواندهای روبهرو میشود. حورناز کریمی، موسی فیضی، فتانه احمدزاده در این فیلم کوتاه به ایفای نقش پرداختند.
جشنواره فیلم کردی برلین Kurdisches Film Festival Berlin در سال ۲۰۰۲ تأسیس و در طول سالها فعالیتهای فرهنگی در جشنواره برلین گنجانده شد. اکنون این جشنواره نه تنها در میان جوامع کرد، بلکه در بین سینمادوستان و مردم برلین نیز شناخته شده است. این جشنواره در بخش کوتاه، مستند و بلند، شامل آثار کارگردانانی از چهار بخش کردستان - جنوب، شرق، شمال، روژاوا - و کشورهای دیاسپورا و همچنین آثار کارگردانان اروپایی است به مسائل و موضوعات کردی پرداختهاند.
چهاردهمین دوره این جشنواره ۹ تا ۱۵ اکتبر ۲۰۲۴ (۱۸ تا ۲۴ مهرماه ۱۴۰۳) برگزار خواهد شد.
با حضور بهروز شعیبی، «آغوش باز» اکران و نقد میشود
فیلم سینمایی «آغوش باز» به کارگردانی بهروز شعیبی در باشگاه «سینما اندیشه» فرهنگسرای اندیشه، اکران، نقد و بررسی میشود.
«آغوش باز» روایتگر سه قصه عاشقانه است. سه زوج که درگیر روابط عاطفی پیچیدهای هستند، فرصت مییابند تا در مواجهه با چالشهای زندگی و احساسات درونی خود، تعریفی نو از عشق پیدا کنند. فیلم «آغوش باز»، ششمین ساخته این فیلمساز، به تهیهکنندگی علی سرتیپی، در بخش سودای سیمرغ چهلمین و دومین جشنواره فیلم فجر حضور داشت و یکی از آثار محبوب تماشاگران این دوره از جشنواره بود.
این فیلم پس از نمایش با حضور بهروز شعیبی، کارگردان فیلم، مهرزاد دانش، نویسنده و منتقد سینما و محسن سلیمانی فاخر، کارشناس و منتقد سینما، نقد و بررسی خواهد شد. این نشست ۱۸ مهرماه، ساعت ۱۷ برگزار میشود و حضور برای سینما دوستان و علاقهمندان آزاد و رایگان است.