محمد حیدری چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: متوسط برداشت خیار سبز در هر هکتار بین ۲۵ تا ۳۰ تن است و پیشبینی میشود حدود ۱۸هزار تن محصول از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف داخلی شود.
مدیر جهاد کشاورزی قیروکارزین ادامه داد: از این میزان تولید، بیشاز ۹۰ درصد برای تهیه خیار شور و مابقی برای تازه خوری مورد استفاده قرار میگیرد.
به گفته او برداشت این محصول از اوایل مهرماه آغاز و تا آبان ماه ادامه دارد و کاشت خیار سبز پاییزه توانسته برای ۲هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم به صورت فصلی اشتغال ایجاد کند.
قیروکارزین در فاصله ۲۱۸ کیلومتری جنوب غرب شیراز قرار دارد.