به گزارش دریافتی چهارشنبه ایرنا از استانداری کرمانشاه؛ محمدطیب صحرایی در نشست ستاد اربعین استان با حضور حجت الاسلام و المسلمین غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، معاونین استاندار و مدیران عضو عنوان کرد: به لطف خداوند متعال رویداد بزرگ و تمدنی اربعین حسینی طی این سالها گام به گام رشد کرده، و در ابعاد مختلف برگزاری و حضور حماسی مردم، به صورت پررنگ و تصاعدی رقم زده است.
وی گفت: پدیده اربعین حسینی در تمامی نقاط کشور، چه استانهایی که زائرپذیر هستند و چه بقیه استان ها، به عنوان یک پیشران در عرصه تمدن اسلامی نقش آفرین و تحول ساز است.
استاندار کرمانشاه یادآور شد: باید تلاش کنیم جایگاه و سهم ویژه استان از این رویداد محفوظ بماند و از این فرصت مبارک برای عرضه خدمت جهادی و ارایه شایستگی ها، استفاده کنیم.
صحرایی در ادامه حضور پررنگ و استقرار سازمان های بزرگ کشوری در استان را یکی از الزامات مهم برای برگزاری شایسته اربعین حسینی دانست و گفت: استان کرمانشاه برای برگزاری شایسته اربعین حسینی نیازمند ارتقای زیرساختهای خدماتی، عمرانی و حمل و نقل است و برای فراهم کردن این مقدمات نیازمند کمک و پشتیبانی های پررنگ سازمان های بزرگ کشوری هستیم.
وی مردمی بودن را دیگر جلوه بی بدیل اربعین حسینی دانست و یادآور شد: اگر تمامی این دستگاه ها و سازمانهای دولتی پای کار باشند ولی اربعین حسینی به صورت مردمی برگزار نشود به نتایج مطلوب نخواهیم رسید و بنابراین همه به دنبال برگزاری این رویداد بزرگ تمدنی با حضور گسترده تر اقشار مختلف مردم هستیم و تا برکات این پدیده مبارک در حوزه های مختلف جلوه گر شود.
استاندار کرمانشاه گفت: اربعین حسینی در کرمانشاه جلوه ای از کارها و اقدامات اجرایی و فکری، روحی و معنوی است و اگر در حوزه فراهم کردن زیرساختها و مردمی سازی موفق عمل کنیم شاهد یک تحول در دو حوزه اجرایی و معنوی و فکری هم خواهیم بود.
وی افزود: اگر در حوزه اجرایی خوب عمل کنیم بی گمان استان کرمانشاه از آن جلوههای معنوی و بی نظیر پدیده مبارک اربعین به صورت حداکثری بهره مند خواهد شد.
در پایان این نشست از زحمات روسای کمیته های مختلف ستاد اربعین استان با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.
به گزارش ایرنا؛ مرز خسروی در شهرستان قصرشیرین استان کرمانشاه یکی از مرزهای کشور برای تردد زوار اربعین است.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است؛ مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بود که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه قرار داشت.
خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافر و زائر ایرانی و عراقی است.