به گزارش امروز چهارشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری شهاب، «عادل شدید» تحلیلگر امور سیاسی گفت: عملیات طوفان الاقصی مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر ضعف راهبردی پروژه آمریکا در منطقه را به نمایش گذاشت.
وی افزود: اشغالگران با پشتوانه دولت آمریکا در جریان جنگ علیه غزه مرتکب جنایات هولناک شدند. آمریکا و اشغالگران به دنبال نکبت جدید برای ملت فلسطین در غزه و سپس در کرانه باختری هستند.
عادل شدید تصریح کرد: به دنبال این هستند که اوضاع را به سمت و سویی سوق دهند که هر فلسطینی، عرب و مسلمانی که به دنبال رویارویی با اسرائیل باشد، هزاران بار اوضاع را بسنجد.
وی افزود: اسرائیل در شکست غزه و مقاومت ناکام مانده است. سیاست کوچاندن همچنان برقرار است به ویژه که اشغالگران غزه را به منطقه غیرقابل سکونت تبدیل کردهاند. اشغالگران و حامیان آنها همچنان به شکست غزه و مقاومت آن دلبسته اند تا پس از آن فلسطینی ها را کوچ دهند. از سرگیری شهرک سازی بخشی از پروژه صهیونیستهاست.
این تحلیلگر اظهار داشت: اسرائیل در تنگنا قرار گرفته است زیرا غزه تسلیم نشده پرچم سفید را بالا نبرده است. ۱۰۰ اسیر زنده یا مرده در غزه هستند و آمریکا و اسرائیل نتوانسته اند که آنها را برگردانند.
وی در ادامه به اهمیت جبهه های پشتیبانی از غزه اشاره کرد و آنرا دارای اهمیت راهبردی و جهانی دانست.
این تحلیلگر بیان کرد: گشودن جبهه پشتیبانی از سوی شرکا و متحدان ایران در منطقه یک روز پس از عملیات طوفان الاقصی از حزب الله گرفته تا مقاومت عراق و یمن، سرآغاز تحول ریشه ای در قبال نقش ضعیف و روز به ضعف آمریکا در منطقه است. این جبهه های پشتیبان نشان داد که فلسطین در نبرد با اشغالگران تنها نیست.
عادل شدید تاکید کرد: آمریکا پس از ضربه هفتم اکتبر فرصت را مهیا دید تا کار را یکسره کند و همه جنبش های مقاومت و مساله فلسطین را درهم بشکند و فلسطینی را آواره و منطقه را تحویل اسرائیل کند و اعراب را به سمت عادی سازی روابط با تل آویو سوق دهد؛ اما اقدامات اسرائیل اعراب را هوشیار کرد که اسرائیل دوست نیست تا با آن عادی سازی روابط شود و توافقات جدیدی با آن انجام شود. نفرت از رژیم صهیونیستی و آمریکا در میان نسل جدید در کشورهای عربی مشهود است.
وی گفت: حمایت گروههای مقاومت منطقه از ملت فلسطین نگاه ملت های منطقه را متحول کرد تا ببیند که حامیان واقعی فلسطین و حامیان اسرائیل چه طرفهایی هستند. ما هنوز در ابتدا نبرد هستیم اما بدون شک تحولات میدانی حرف نخست را می زند و اوضاع آتی را رقم خواهد زد.