ساری- ایرنا- نخستین نمایشگاه مفهومی تبیینی آشنایی با فرقه‌ها و جریان‌های نوظهور دینی با عنوان «آب و سراب» بیست و یکم مهر ماه در ساری برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، این نمایشگاه که از بیست و یکم مهر ماه به مدت یک هفته در بوستان ولایت ساری دایر خواهد شد، غرفه‌های ویژه‌ای با حضور کارشناسان دینی برپا می شود که ضمن معرفی برخی از مهمترین فرقه‌ها و جریان‌های دینی نوظهور فعال در کشور، ریشه‌های تشکیل این جریان‌ها مانند بهائیت و برخی عرفان‌های نوظهور برای بازدیدکنندگان تبیین می شود.

این نمایشگاه با همت و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، واحد فرهنگی و هنری شهرداری ساری و موسسه فرق و ادیان حق پژوهی مشهد برگزار می شود.

۲۱ تا ۲۷ مهرماه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ این برنامه در بوستان ولایت ساری برای بازدید عموم شهروندان دایر است.

تفکرات و انحرافات برخی جریان‌های نوظهور دینی و فرقه‌ای داخل و خارج از کشور در قالب عکس‌ و ابزارهای مختلف تبلیغی آنها مانند کتاب‌ها و دیگر اقلام فرهنگی در این نمایشگاه معرض دید علاقه مندان قرار می گیرد.

رونمایی از پوستر نمایشگاه آب و سراب ساری

مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران روز چهارشنبه در نشست مطبوعاتی و رونمایی از پوستر نمایشگاه آب و سراب گفت: غفلت از فعالیت فرقه های نوظهور به خصوص شیطان پرستی بسیار خطرناک است.

احسان آهنگر با اظهار این که برای تبیین و تشریح فعالیت این فرقه ها، نمایشگاه آب و سراب به عنوان یک رویداد فرهنگی در ساری برپا خواهد شد، افزود: چالش فرقه های نوظهور و انحرافی به صورت هنر تجسمی در این نمایشگاه مورد اهتمام قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: معرفی کتاب‌های مختلف پژوهشی که این فرقه‌ها و جریان‌های نوظهور دینی را مورد نقد قرار داده‌اند، بخش دیگری از نمایشگاه مفهومی آب و سراب است.

آهنگر با توضیح این نکته که باید به آگاهی مردم و افکار عمومی در جامعه نسبت به "فرقه بهاییت که در مقام تبلیغات چگونه است؟ "، "بهاییت در کف جامعه چگونه عمل می کند و در مقام تبلیغات و انجام فعالیت های عملی چه مغایرت‌هایی وجود دارد؟ " ادامه داد: در این نمایشگاه با تبیین اسلام ناب محمدی فعالیت های تبلیغاتی دیگر فرقه ها مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهد گرفت.

وی گفت:در جنگ رسانه‌ای در حالی که فرقه های ضاله بهائیت بیشترین تخلفات را مرتکب و توسط دستگاه های مربوطه نیز شناسایی و مجازات می شوند، ولی همواره با مظلومیت در جامعه جلوه داده می شوند.