قم - ایرنا - نایب رییس خانه صنعت، معدن و تجارت قم گفت: یک‌هزار و ۶۱۰ واحد صنعتی زیرمجموعه خانه صمت استان فعالیت می‌کنند و این نشان دهنده هماهنگی و همکاری خوب میان صاحبان صنایع قم و خانه صنعت است.

مصطفی کرمانی روز چهارشنبه درحاشیه سفر دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور به قم در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: قم یکی از استان‌های صنعتی کشور و شاهراه ۱۷ استان و دارای شهرک‌های صنعتی فعال و متعدد است و به‌موجب همین اهمیت و جایگاه ویژه‌ای در صنعت کشور دارد.

وی با اشاره نقش خانه صمت ابراز کرد: وظیفه اصلی خانه صنعت، معدن و تجارت ، هماهنگی میان انجمن‌های تخصصی صنایع همگن استان است؛ قم در حال حاضر ۱۹ انجمن دارد که تا پایان سال سه انجمن دیگر به زیرمجموعه‌های این خانه اضافه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: خانه صمت در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان دارای کمیته‌های فرعی است و تلاش کرده نقش خود را در حد اختیاراتی که دارد، به‌خوبی ایفا کند.

وی در ادامه با بیان اینکه همدلی و وفاق هیات مدیره با دستگاه‌های اجرایی یکی از اهداف خانه صمت استان است گفت: رفع موانع تولید در قم مهم‌ترین برنامه خانه صمت بوده که جهت تحقق آن تلاش کردیم و تمامی برنامه‌های این مجموعه جهت تحقق هرچه بیشتر این حوزه تدوین شده‌است.

کرمانی گفت: در همین رابطه امروز شاهد حضور دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در محل‌ خانه صمت قم برای پیگیری مسائل و مشکلات صنعتگران استان هستیم.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور روز چهارشنبه طی سفری یک‌روزه به قم ضمن بازدید از خانه صمت استان، با تعدادی از فعالان اقتصادی استان در سالن جلسات این خانه دیدار و گفت‌وگو کرد.

محمدباقر آقاعلیخانی در این جلسه در جریان روند فعالیت‌ها، مشکلات و دغدغه‌های پیش‌ روی تعدادی از صنعتگران استان به‌ویژه پرونده‌های در جریان ستاد تسهیل استان قرار گرفت.

دیدار با تعدادی از فعالان اقتصادی استان و پیگیری مشکلات آن‌ها و بازدید از چندین واحد تولیدی استان ازجمله برنامه‌های سفر یک‌روزه آقاعلیخانی به استان قم است.

به گزارش ایرنا، حجم قابل توجه جوازهای تاسیس و پروانه‌های بهره‌برداری صادر شده در صنعت قم نشان دهنده رغبت بالای سرمایه‌گذاران برای انجام فعالیت‌های اقتصادی در این بخش است و از همین منظر باید تاکید کرد که حوزه فعالیت‌های تولیدی در استان طی سال‌های اخیر روند رو به رشدی را طی می‌کند.

بخش صنعت در قم یکی از نمونه‌های موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریبا تمام واحدهای تولیدی استان به صورت غیر دولتی و توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی،‌ در زمینه تعمیق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و توسعه کیفی فعالیت‌ها نیز اقدام‌های گسترده‌ ای را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهره‌وری و تولید محصولات مورد نیاز کشور از طریق بسیج ظرفیت‌های داخلی می‌باشد.

شهرک‌های صنعتی استان قم به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه درنزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب‌ و کارهای تولیدی مواجه‌ شده‌است.

در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.