به گزارش ایرنا، ابراهیم رودسرابی روز پنجشنبه به خبرنگاران اظهار کرد: محصول انگور خوشاب از گونه های مختلف است که از سطح سه هزار و ۶۰ هکتار باغ های بارور این شهرستان برداشت شده است.
وی افزود: حدود ۱۸ درصد انگور تولیدی این شهرستان به صورت تازه خوری و بقیه پس از فراوری به صورت شیره انگور، آبغوره، سرکه و کشمش در بازار عرضه می شود.
رودسرابی خاطرنشان کرد: بیشترین میزان انگور کشمشی خوشاب در روستای «نوروزی» تولید می شود که قابلیت بالای نگهداری و صادرات محصول کشمش، به ثبات قیمت این محصول در بازار کمک می کند.
وی با بیان اینکه شهرستان خوشاب از لحاظ سطح تاکستان های دیم، رتبه نخست خراسان رضوی را دارد، افزود: ۱۰ رقم انگور در باغهای خوشاب کشت می شود که سبزه عین، کشمشی، بشاور، یاقوتی، نیشابوری، دیوانه، سرقی، عسکری، لعل و رسمی از ارقام تولیدی انگور این شهرستان است.
شهرستان خوشاب ۲۲ هزار هکتار باغ میوه دارد که سه هزار و ۵۰۰ هکتار آن تاکستان است.
سلطانآباد، مرکز شهرستان ۳۸ هزار نفری خوشاب در ۱۷۵ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
این شهرستان مرکب از بخش های مرکزی، مشکان و نوده انقلاب دارای ۷۰ روستاست.