علی پاشایی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: مشاغل آموزشی استان در چهار رشته اصلی صنعتی، خدماتی، کشاورزی و فنی ارائه و زیرساخت های لازم در این راستا ایجاد شد همچنین در حوزه فرهنگ، هنر و گردشگری نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه امسال ۲ میلیون و ۱۲۴ هزار و ۲۲۵ نفر ساعت از این آموزش ها بهره مند شدند؛ اظهار داشت: این مدت یک هزار و ۶۶۹ نفر از نیروهای مسلح، یک هزار و ۷۰ زندانی، ۷۸۰ دانش آموز و ۸۸۵ دانشجو از این آموزش ها استفاده کردند.
مدیرکل فنی و حرفه ای لرستان ادامه داد: همچنین امسال ۳۲۴ نفر در قالب طرح نخلستان، ۸۳۱ ساکن در سکونتگاه های غیر رسمی، ۲۸۸ زن سرپرست خانوار، ۱۸۲ زن خانه دار، ۱۰۶ نفر از آسیب دیدگان اجتماعی، ۵۰۴ نفر از مناطق روستایی، ۵۵ نفر از جامعه عشایری، ۶۵ نفر افراد دارای معلولیت، ۳۳۸ نفر از شاغلان بنگاه های اقتصادی، ۳۴۷ معتاد بهبود یافته، ۴۲ نفر مشمولان بیمه بیکاری، ۳۴ نفر کودکان کار و خیابانی از آموزش های فنی و حرفه ای استان بهره مند شدند.
پاشایی با بیان اینکه تعهدات امسال فنی و حرفه ای لرستان چهار میلیون و ۳۴۱ هزار و ۱۲۳ نفر ابلاغ شده است عنوان کرد: تاکنون آموزش های انجام شده در سطح استان ۹ درصد بیش از تعهدات، ثبت شده است.
وی بیان کرد: ۱۳۷ کارگاه ثابت شهری، ۴۰ کارگاه روستایی و ۴۵ کارگاه سیار شهری برای توسعه مهارت آموزی و رونق کسب و کار در استان لرستان فعال است.
مدیرکل فنی و حرفه ای لرستان با بیان اینکه هم اکنون ۴۷۰ آموزشگاه فنی و حرفه ای در استان فعال است؛ افزود: همچنین ۱۸ مرکز دولتی در این استان وجود دارد.