" بهنام میرزائیان " روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عدم وجود پروانه کسب همواره باعث ایجاد مشکلاتی برای خدمات گیرنده شده که با ساز و کار جدید دولت ، متقاضی میتواند با هزینه کم نسبت به اخذ پروانه کسب اقدام کند.
وی افزود: طبق ماده ۲۷ قانون، اصلاح قانون نظام صنفی کشور هر شخص حقیقی یا حقوقی که بدون پروانه کسب دائم یا موقت فعالیت کند به پرداخت مبلغ ۱۰ میلیون ریال معادل یک میلیون تومان جریمه نقدی محکوم میشود.
میرزاییان گفت: این جریمه همزمان با صدور اخطاریه با مهلت بیست روز به فرد صاحب کسب و کار ابلاغ میشود و مبلغ فوق به حساب خزانه داری کل کشور واریز میشود.
وی خاطرنشان کرد: در صورت عدم اخذ پروانه در مهلت مقرر محل کسب مستقیما از طریق فرماندهی نیروی انتظامی پلمپ میشود.
رییس اتاق اصناف شهرستان ساوجبلاغ گفت: این قانون شامل صنوف ماده ۸۰ و مشاورین املاک داخل بافت میباشد و پیشنهاد میشود که صاحبان کسب و کار بدون پروانه کسب هر چه سریعتر نسبت به اخذ پروانه فعالیت اقدام کنند.
وی یادآورشد: اکنون ۹ هزار صنف در شهرستان ساوجبلاغ فعالیت می کنند و در سال جاری ۹۰۳ مجوز صادر شده و ۳۴۲ واحد نیز درحال حاضر فاقد مجوز است.
وی گفت: در نیمه نخست سال جاری سه هزار و ۹۷۰ واحد صنفی در این شهرستان مورد بازرسی قرار گرفت و در این راستا ۴۳ واحد متخلف پلمب شد و ۱۰۹ واحد نیز اخطار پلمب دریافت کردند.