هادی احمد فخرالدین روز شنبه به رسانهها اعلام کرد: ۶۰۰ مورد بازرسی و نظارت بهداشتی در راستای ارتقای سطح سلامت و امنیت غذایی به ویژه فراوردههای خام دامی در ۶ ماه نخست امسال توسط کارشناسان این اداره از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی سطح شهرستان به صورت مستمر و شبانهروزی انجام شد.
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان گتوند افزود: بازرسی قبل، حین و پس از کشتار فقط در کشتارگاههای مجاز دام تحت نظر بازرسان بهداشتی و ناظران شرعی انجام میشود که پس از طی این مراحل گوشت و آلایشهای خوراکی پس از طی فرآیند پیشسرد گذاری و حمل بهداشتی به مراکز عرضه، منتقل میشود.
وی با اشاره به اینکه هیچ یک از مراحل بهداشتی در کشتارهای خارج از کشتارگاههای مجاز دام انجام نمیشوند، گفت: تهیه و مصرف گوشت و آلایشهای حاصل از کشتار غیرمجاز، احتمال مخاطرات بهداشتی را به همراه دارد.
احمد فخرالدین تصریح کرد: هفت فقره حکم قضایی علیه افراد متخلف با ماهیت «تهدید علیه بهداشت عمومی» پس از احراز تخلف از طرف مراجع قضایی شهرستان گتوند صادر شد.
وی از مصرف کنندگان فرآوردههای خام دامی این شهرستان تقاضا کرد: فرآوردههای خام دامی خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه کرده و هرگونه کشتار غیرمجاز، عرضۀ گوشت قرمز فاقد برچسب و مهر دامپزشکی در مراکز عرضه را به شماره ۰۶۱۳۶۳۲۴۹۴۰ اطلاع دهند.