به گزارش ایرنا ،اداره کل امور اقتصادی و دارایی و مرکز خدمات سرمایه گذاری استان یزد به عنوان متولیان امر سرمایه گذاری و فعالیت های اقتصادی با حضور فعال در این رویداد مهم اقتصادی و مالی، ظرفیت های این بخش ها را عرضه کردند.
آشنایی با روش های نوین تأمین مالی در سطح خرد و کلان، ارائه فرصت های سرمایه گذاری استان، کمک به رونق، توسعه و توانمندسازی کسب و کارها و صنایع و جذب منابع مالی برای تکمیل طرح ها و پروژه های نیمه تمام یا راکد استان از اهداف برگزاری این نمایشگاه اعلام شد که به گفته صاحب نظران و متولیان امور، این اهداف به خوبی دنبال و محقق شد.
محل برگزاری نمایشگاه به محل رفت و آمد سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی و تالار گفت و گوهای اقتصادی تبدیل و فرش قرمز برای سرمایه گذاران، فعالان و بنگاههای اقتصادی گسترانیده شد.
معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد در این زمینه گفت: نمایشگاه محل برگزاری مراودات، ارتباطات، گفت و گوها ، مذاکرات و نشست های میان متولیان و گروههای ذینفع است و آثار عملی و نتایج آن پس از گذشت مدت زمانی حاصل می شود.
"سعید نورایمانی " افزود: در مدت برگزاری نمایشگاه، شماری از سرمایه گذاران آمادگی خود را برای مشارکت و فعالیت در سرمایه گذاری و کمک به رفع نیازهای مالی شرکت ها و بنگاههای اقتصادی اعلام کردند و در مذاکراتی که با آنها داشتیم ضمن معرفی ظرفیت ها و طرح های اقتصادی، آنها را به بنگاههای اقتصادی و واحدهای تولیدی معرفی کردیم و به نوعی می توان گفت پیوندی اقتصادی بین آنها برقرار شد.
وی اضافه کرد: اگر چه بانک ها در پرداخت تسهیلات به بنگاههای اقتصادی محدودیت هایی دارند؛ اما حضور فعال آنها در نمایشگاه باعث شد تا هلدینگ ها و موسسات مالی وابسته به بانک ها در بحث سرمایه گذاری و تامین مالی مشارکت و به تحقق اهداف برگزاری نمایشگاه کمک کنند.
وی بازدید سرمایه گذاران داخلی و خارجی از نمایشگاه از دیگر دستاوردهای این رویداد عنوان کرد و گفت: در حاشیه برگزاری نمایشگاه، نشست های تخصصی با موضوع های مرتبط با نمایشگاه برگزار شد و با توجه به اینکه نخستین رویداد در بحث سرمایه گذاری و مالی بود اتفاقات خوبی در زمینه شناسایی ظرفیت ها افتاد و در مجموع فضایی همراه با فرهنگ سازی، ایجاد شناخت ظرفیت ها و رفع نیازها ایجاد شد.
نورایمانی تصریح کرد: همچنین با بررسی مسایل و مشکلات حوزه سرمایه گذاری و تامین مالی، ارتباطات خوبی بین دستگاههای حوزه اقتصادی دولت با بخش خصوصی به ویژه اتاق بازرگانی و صنعت و معدن برقرار شد.
وی گفت: برخی واحدهای تولیدی در زمینه تامین مالی و ورود ماشین آلات خط تولید دارای مشکلاتی بودند که طی توافقاتی که صورت گرفت مقرر شد سرمایه گذاران داخلی و خارجی در مشارکت با آنها این مشکلات را رفع کنند.
بهرهمندی فعالان اقتصادی کشور از ظرفیت های اقتصادی یزد
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد هم گفت: ظرفیت های سرمایه گذاری بخش های مختلف را شناسایی و در این نمایشگاه معرفی کردیم تا فرصتی فراهم شود و سرمایه گذاران بتوانند از آن استفاده کنند و از این ظرفیت تحول عظیمی در بحث طرح های سرمایه گذاری و تامین مالی اتفاق خواهد افتاد.
"محمد دهقان منشادی" با بیان اینکه امروز اقتصاد یکی از موضوعات اصلی و محوری کشور است، تصریح کرد: در چنین شرایطی، لزوم ارتقاء جایگاه صنعت مالی و ارتباط مستقیم بین فعالان اقتصادی، مدیران و همچنین آحاد مردم بیش از پیش احساس می شود.
وی برگزاری نمایشگاه سرمایه گذاری و مالی را رویداد مهمی در تامین مالی دانست و افزود: این نمایشگاه فرصتی ایجاد کرد تا فعالان اقتصادی کشور از ظرفیت های اقتصادی استان یزد در جهت رشد و شکوفایی اقتصادی استفاده کنند.
نائب رییس مرکز خدمات سرمایه گذاری یزد نیز این نمایشگاه فرصتی برای بازار سرمایه عنوان کرد تا جریان نقدینگی در مسیر صحیح تقویت بنگاههای تولیدی به کار گرفته و منابع مالی سرگردان به طرح ها و پروژه های سرمایه گذاری اختصاص داده شود.
دهقان منشادی تصریح کرد: با توجه به جایگاه ویژه اقتصادی و صنعتی استان یزد در کشور امیدواریم با حضور ارکان بازار سرمایه، شرکتهای تأمین سرمایه، صندوق های سرمایه گذاری، بانکها و سکوهای تامین مالی و نهادهای فعال در حوزه سرمایه گذاری و خدمات تأمین مالی بتوانیم با معرفی پروژه های بالقوه سودآور در حوزه فناوری، صنعت، کشاورزی و به ویژه گردشگری، گام های اساسی در جهت رشد و شکوفایی اقتصاد استان برداریم.
نخستین نمایشگاه تخصصی تامین مالی و سرمایهگذاری استان یزد از ۱۸ تا ۲۰ مهرماه در محل شهرک نمایشگاههای بین المللی یزد برگزار شد.
این نمایشگاه به وسعت چهار هزار مترمربع با هدف جهتدهی، یکپارچه کردن و امکان بازاریابی فرصتهای سرمایهگذاری، ارائه تصویری شفاف از وضعیت اقتصاد استان در جذب سرمایه بر پا شد و بیش از ۷۰ شرکت از استانهای یزد، شیراز و تهران حضور داشتند.