حمیرا ریگی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سازمان منطقه آزاد چابهار در سال ۱۳۷۳ و همزمان با تصویب قوانین مناطق آزاد در کشور، با هدف توسعه این مناطق، به عنوان یکی از نخستین مناطق آزاد ایران در استراتژیکترین نقطه کشور، در محدوده بندر چابهار شکل گرفت.
وی افزود: یکی از مهمترین سرمایهگذارانی که به تازگی در چابهار ورود کردهاند، سرمایهگذاران هندی هستند که در حوزه بندر فعالیت دارند. امسال شاهد امضای یک قرارداد ۱۰ ساله بین جمهوری اسلامی ایران و هند بودیم که هدف اصلی آن توسعه زیرساختهای بندر چابهار است. این قرارداد نشان از اهمیت چابهار به عنوان یکی از دروازههای اقتصادی ایران در روابط بینالمللی دارد.
نقش اسکلههای شهید بهشتی و کلانتری در توسعه بندر
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گفت: با اشاره به اسکلههای شهید بهشتی و کلانتری اظهارکرد: این اسکلهها به عنوان زیرساختهای کلیدی، بخشی از سرمایهگذاریهای هندیها را به خود اختصاص دادهاند. مرحله اول این سرمایهگذاریها به اپراتوری و توسعه بندر چابهار مربوط میشود.
وی همچنین تاکید کرد: در نشستهایی که با سفیر هند در تهران داشتیم، توافقات خوبی در زمینه توسعه سرمایهگذاریها در بخشهای زیرساختی و صنایع مختلف حاصل شد. امیدواریم این روند ادامه یابد و شاهد افزایش سرمایهگذاریها در چابهار باشیم.