به گزارش خبرنگار ایرنا، داود آبیان روز سه شنبه در آیین گشایش چهارمین دوره جشنواره ملی گردو در سهرورد، افزود: امسال این رویداد در تقویم رویدادهای ملی گردشگری کشور به ثبت رسیده و این موضوع، زمینه استقبال هرچه بیشتر شهروندان از گوشه و کنار کشور از این جشنواره را فراهم می آورد.
وی با بیان اینکه هدف گردشگری صلح و گفتگو و احیای سنت هاست، ادامه داد: تمهیداتی که برای جشنواره ملی گردو سهرورد در یک شهر کوچک توسط مسوولان و مردم محلی تدارک دیده شده، بسیار قابل توجه و آموزنده است.
آبیان گفت: اجرای پروژه فرهنگی، گردشگری و اقتصادی بزرگراه حکمت از آرامگاه ابوعلی سینا (بنیانگذار مکتب فلسفی مشاء) در شهر همدان تا زادگاه شیخ شهاب الدین سهروردی(بنیانگذار مکتب اشراق) در شهر سهرورد استان زنجان از دیگر ظرفیت های توسعه منطقه خدابنده خواهد بود.
شهردار سهرورد نیز در این مراسم با بیان اینکه برگزاری جشنواره گردو از سال ۱۴۰۰ در سهرورد آغاز شده است، گفت: هدف عمده ما انتفاع اقتصادی کشاورزان و باغداران منطقه در عرضه مستقیم محصولات و توسعه گردشگری منطقه است.
داود قهرمانی افزود: امسال با ملی شدن این رویداد، شاهد رونق و استقبال کشاورزان و بازدیدکنندگان از جشنواره گردوی سهرورد هستیم.
وی اظهار داشت: ۴۳ غرفه در این دوره از جشنواره ملی گردوی سهرورد برای عرضه محصولات و فراوردهای تولیدی دایر شده است.