مشهد- ایرنا- مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: میزان درآمد حاصل از مراجعه گردشگران سلامت به مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه در نیمه اول امسال، ۹۳ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.

دکتر داود خوش‌شکن روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت بیش از ۹ هزار و ۳۷۷ میلیارد ریال از گردشگری سلامت در بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و کلینیک‌های تخصصی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد درآمد حاصل شده است.

وی بیان کرد: بر اساس آمار رسمی ثبت شده در سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۴۵ هزار و ۹۰ گردشگر سلامت (بیمار غیر ایرانی) در نیمه اول امسال به مراکز درمانی دارای مجوز پذیرش گردشگر سلامت در مناطق زیر پوشش این دانشگاه مراجعه کرده اند که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۷ درصد رشد داشته است.

حضور گردشگران سلامت از ۶۸ ملیت

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: امسال گردشگران سلامت از ۶۸ ملیت به مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه مراجعه کردند که ۱۱ کشور نخست که بیشترین مراجعه را داشتند از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیکستان، عربستان سعودی، کویت، پاکستان، عمان، لبنان و ترکیه هستند.

وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سه ماهه نخست امسال در بین سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، رتبه نخست گردشگر سلامت را کسب کرده و رتبه‌های بعدی به استان‌های قم و تهران اختصاص یافته است.

خوش شکن افزود: هم اینک ۴۶ بیمارستان و درمانگاه تخصصی در مشهد دارای مجوز پذیرش گردشگر سلامت (آی.پی.دی) و ۱۲ مرکز درمانی دیگر در حال دریافت این مجوز هستند.

وی گفت: هم اکنون ۱۴۰ شرکت گردشگری دارای مجوز فعالیت در حوزه سلامت در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و نیشابور و دانشکده‌ پزشکی تربت‌جام است.