به گزارش سه شنبه شب ایرنا از "فرانس ۲۴", مکرون در جلسه هفتگی کابینه دولت فرانسه با اشاره به قطعنامه تصویب شده در نوامبر ۱۹۴۷ توسط مجمع عمومی سازمان ملل در مورد طرح تقسیم فلسطین به دو کشور یهودی و فلسطینی، گفت: نتانیاهو نباید فراموش کند که اسرائیل با تصمیم سازمان ملل ایجاد شده است.
وی ادامه داد: بنابراین اکنون زمان نادیده گرفتن تصمیمات سازمان ملل نیست.
به گزارش ایرنا، امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه در گفت و گو با رادیو «فرانس اینتر»، تصریح کرد که توقف ارسال تسلیحات به (رژیم) اسرائیل برای حمله به غزه اولین راه حل سیاسی برای پایان دادن به این درگیری ها است.
مکرون تاکید کرد که هیچ اقدام مثبت و سازنده ای در ارتباط با حل این مناقشه تاکنون رخ نداده است و از اینکه رژیم اسرائیل موضع فرانسه را نمی شنود، ابراز ناراحتی کرد.
وی افزود: من بارها به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل هشدار داده ام که حمله به نوار غزه و کشتار مردم این منطقه اشتباهی بزرگ است.
رئیس جمهوری فرانسه گفت که این اقدامات و حملات رژیم صهیونیستی باعث برانگیختن خشم و نفرت مردم در سراسر جهان می شود.
مکرون همچنین به عملیات نیروهای صهیونیستی در لبنان اشاره کرد و گفت: کشتار مردم لبنان هیچ توجیهی ندارد و غیرقابل قبول است.
وی در پایان این گفت و گو تاکید کرد که لبنان نباید به «غزه ای جدید» تبدیل شود و خواستار پایان دادن به خصومت ها شد.
مجمع عمومی سازمان ملل در ۲۹ نوامبر ۱۹۴۷ قطعنامه ۱۸۱ درباره فلسطین را به رأی گذاشت. در این رای گیری، از ۵۷ عضو آن روز سازمان ملل متحد ۳۳ کشور به تقسیم سرزمین فلسطین رای مثبت دادند، ۱۳ کشور با آن مخالفت کردند و ۱۱ عضو نیز به آن رای ممتنع دادند.
این قطعنامه در زمان تصویب با موافقت سران صهیونیست و حامیان آن از جمله انگلیس همراه بود اما فلسطینیان و دولتهای عربی و مسلمان منطقه از جمله ایران با دادن رای منفی با تصویب چنین قطعنامهای مخالفت کردند، اگرچه در حال حاضر برخی از کشورهای عربی و اسلامی با فاصله گرفتن از دیدگاه قبلی و طرح این بهانه که دیگر امکان برای بازگشت فلسطینیان به سرزمینهایشان وجود ندارد به طرفدران جدی تشکیل ۲ کشور در اراضی اشغالی تبدیل شدهاند.
در حال حاضر یکی از مخالفان جدی طرح تشکیل دو دولت در عرصه بینالمللی، جمهوری اسلامی ایران است. تهران در این ارتباط استدلاهای مشخص و روشنی دارد و معتقد است که این طرح مخالف منشور سازمان ملل است که در آن تاکید شده که این ملتها هستند که باید سرنوشت کشورشان را تعیین کنند.
جمهوری اسلامی ایران معتقد است حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین نه در زمان اعلام موجودیت رژیمصهیونیستی در سرزمینهای اشغالی فلسطین و نه بعد از آن، تاکنون اجرا نشده است.