به گزارش خبرنگار ایرنا، علی پارسانیا روز چهارشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره اتفاق که در تالار ایرانیان واقع در هفت سنگان برگزار شد، اظهار کرد: تا قبل از این کاهش فرآیندها سه هزار متقاضی در سامانه صدور مجوزها منتظر بودند که اکنون درحال دریافت مجوز هستند.
وی اضافه کرد: ۴۰۰ سمن در جشنوارههای اتفاق استانها تجلیل میشوند تا در زمستان به صورت شاخص انتخاب شوند.
پارسانیا با بیان اینکه برای فعالیت بیشتر جوانان در حوزه اجتماعی سه کار مهم صورت گرفته است، تصریح کرد: ابتدا اینکه جوانان صاحب ایده باید در حل معضلات اجتماعی شناسایی شوند و مراکز نوآوری اجتماعی در استانها راهاندازی شود که جوانان بدون سمن نیز کنشگری کنند.
این مسوول بیان کرد: تدوین نظام نامه جامع آموزش سازمانهای مردم نهاد و همچنین توانمند سازی این جمعیتها از عمده اقداماتی بود که در این سالها صورتگرفت.
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی و فعالیتهای داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه اکنون در چهارمین جشنواره اتفاق هستیم، اضافه کرد: سومین جشنواره اتفاق سال ۹۷ برگزار شد و تاکنون درحال شناسایی سمن.های جوانان بودیم.
به گفته این مسوول، جوانان باید جایگاه خودشان را در حوزه اجتماعی کشور بشناسند، یکی از مباحث زیربنایی و ثروت هر کشور سرمایه اجتماعی است که نبود آن اختلال در حوزه فکری، اقتصادی و سیاسی ایجاد میکند.
پارسانیا خاطرنشان کرد: قزوین در حوزه جوانان جزو استانهای خیلی خوب است که همواره پیشگام بوده و در کنار استان زنجان توانسته کارهای بسیار خوبی انجام دهد.
کارهای اداره کل ورزش و جوانان باید برون سپاری شود
عباس علایی مقدم، مدیرکل ورزش و جوانان قزوین در این جشنواره اظهار کرد: بارها اعلام کردم که کارهای اداری باید به جوانان و سمنها برون سپاری شود، من بارها توصیه کردم که برخی از کارها باید به جوانان واگذار شود تا سایر دستگاه نیز با جوانان فعالیت کنند.
وی اضافه کرد: در مدیریت ارشد استان قزوین نیز تاکید کردیم که موضوعات مختلف استان توسط خود جوانان طرح و پیگیری شود.
علایی مقدم بیان کرد: به زودی ساختمان معاونت جوانان توسعه یافته و تجهیز میشود تا از طرفین جوانان بیش از گذشته بهرهمند شویم.
۶ سمن شایسته تقدیر و ۱۰ سمن برگزیده در این جشنواره معرفی شدند.