به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، مهرداد فولاد روز پنجشنبه گفت: به دنبال صدور دستور قضایی دادگاه لاریجان شهرستان آمل، گروه اجرای احکام قضایی شامل واحد حقوقی، گشت ۱۳۱ جهاد کشاورزی شهرستان و رئیس مرکز جهاد کشاورزی بائیجان با همراهی عوامل نیروی انتظامی پاسگاه گزنک، ضمن حضور در روستای نزه اقدام به قلع و قمع مستحدثات غیرمجاز خارج از طرح هادی مصوب روستا کردند.
او افزود: با کسب دستور قضایی، ۱۱ پلاک دیوارکشی و تفکیک شده غیر مجاز در قالب تبصره ۲ ماده ۱۰ قلع و قمع و ۷ هزار و ۸۵۰ مترمربع از این اراضی به چرخه تولید کشاورزی برگشت.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل در پایان با بیان اینکه این مدیریت با تمام قدرت و توان در راه حفظ بستر تولید محصولات کشاورزی ایستاده است، گفت: افرادی که قصد احداث بنا یا هرگونه تغییر کاربری دارند، اخطار میشود بدون اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح اقدام به ساخت و ساز نکنند.
مازندران با تولید سالانه بیش از هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی حدود ۱۱درصد ارزش افزوده و هفت درصد تولیدات بخش کشاورزی کشور را در اختیار دارد. دولتمردان در مازندران یکی از اولویتهای خود را توسعه این بخش اعلام کرده و اینک با پیگیری مسوولان ملی و استانی تلاش بر این است تا این ظرفیت دیار علویان بیش از پیش شکوفا شود.
در این بین برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین میشود.
همچنین طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار است که از این میزان ۱۱۰ هزار هکتار ارقام بارده هستند. همچنین از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.