به گزارش ایرنا، این مرحله از مسابقات در ۱۹ رشته برگزاری شامل رشته حفاظت فیزیکی، کمکهای اولیه، آمادگی در برابر مخاطرات، عکاسی دیجیتال، برنامهنویسی پایتون، تعمیر آبگرمکن، برق کشی ساختمان، نصاب و تعمیرکاری کولر های گازی، آشپزی و نانوایی سنتی ، رشته آرایشگری، تعمیرکار خودرو، تعمیرکار برق خودرو، دوربین مداربسته، تعمیر سختافزار موبایل، برنامه نویسی توسعه وب و اتوکد برگزار می شود.
فرمانده پایگاه دوم شکاری شهید فکوری تبریز در مرامس افتتاح این مسابقات تاکید کرد: سرباز باید بهرهای برای زندگی آینده خود هنگام انجام وظیفه کسب کند و برگزاری مسابقات مهارت آموزی باعث کسب تجربه و حرفه برای آن میشود.
امیر سرتیپ دوم خلبان داریوش سلیمانی اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نگاهها به سرباز وظیفه تغییر کرده و به غیر از وظیفه حراست از کیان و حفاظت از کشور، موارد دیگری را شامل میشود.
وی با اشاره به توجه دولت به بحث مهارتآموزی، تربیت و سلامت سربازان وظیفه، افزود: برگزاری دورههای مختلف و متنوع آموزشی، عقیدتی و تبیینی در نیروهای مسلح در راستای تغییر نگاهها به سرباز وظیفه است.
وی با بیان اینکه سیاستهای آموزشی در اغلب دانشگاههای ما تئوری محور است، گفت: تحصیلات عالی در مجموعههای آموزشی دنیا همراه با دورههای مهارت آموزی تکمیل شده و دانشجوی ماهر را برای بازار کار آماده میکنند.
فعال بودن ۱۰ هزار دوره آموزشی استاندارد آموزشی جهانی در سازمان فنی و حرفهای
معاون آموزشی و پژوهشی سازمان فنی و حرفهای آذربایجانشرقی نیز با بیان اینکه تعداد ۱۰ هزار دوره آموزشی استاندارد آموزشی جهانی در سازمان فنی و حرفهای فعال است، اظهار کرد: این سازمان، دورههای مهارتی را در پادگانها، زندانها و به صورت تیم های سیار در شهرها و روستاهای مختلف استان برگزار میکند.
محمدرضا کیان، از اعطای مدرک بینالمللی معتبر برای سربازانی که در دورههای مهارتی شرکت میکنند، خبر داد و افزود: دومین دوره مسابقات مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح کشور در چهار مرحله شهرستانی، استانی، سازمانی و کشوری برگزار شد و مرحله سوم آن با شرکت ۹ استان در آذربایجانشرقی است.
به گزارش ایرنا، اختتامیه مسابقات مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح کشور در تبریز با معرفی افراد ماهر و خبره هر بخش روز سهشنبه اول آبانماه خواهد بود.