به گزارش روز شنبه خبرنگار ایرنا، نماز میت غیابی برای شهید یحیی سنوار به اهتمام حزب جماعت اسلامی و سایر گروههای حامی فلسطین در شهرهای کراچی، لاهور، پیشاور و اسلامآباد اقامه شد.
شرکت کنندگان ضمن تجدید عهد با شهدای محور مقاومت و آرمانهای ملت فلسطین، اقدامات تروریستی اسرائیل در نوار غزه و لبنان را محکوم کردند.
نمازگزاران با فریادهای الله اکبر، لبیک یا اقصی و لبیک یا غزه، همبستگی خود را با فلسطینیان ابراز کرده و نسبت به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی خشم خود را به نمایش گذاشتند.
اسامه رضی نایب رئیس جماعت اسلامی پاکستان در سخنرانی خود در جمع نمازگزاران در شهر کراچی گفت: امروز قلب همه پاکستان از شهادت فرمانده قهرمان جناب یحیی سنوار اندوهگین است.
وی افزود: شجاعت و مردانگی را باید از شهیدان عزیزی همچون سنوار آموخت که تا آخرین نفس علیه اسرائیل جنگیدند و به شهادت رسیدند.
اسامه رضی افزود: فلسطین و امت اسلامی هرگز جنایات رژیم اسرائیل را فراموش نخواهند کرد که با پشتیبانی کامل آمریکا و متحدان غربی آن صورت می گیرد.
براساس این گزارش، شخصیتهای سیاسی و مذهبی پاکستان درپی شهادت یحیی سنوار رئیس فقید دفتر سیاسی حماس با تاکید بر زندهتر شدن روح مقاومت برای آزادی بیت المقدس از چنگ اشغالگران صهیونیست گفتند: رژیم صهیونی و حامیانش بدانند که شهادت سنوار شکست قطعی آنان را در جنگ غزه رقم می زند.
مولانا فضل الرحمان رهبر جمعیت علمای اسلام، حافظ نعیم الرحمان رهبر جماعت اسلامی، سناتور علامه ناصر عباس جعفری نماینده مجلس سنا و رئیس حزب مجلس وحدت مسلمین، مشاهد حسین رئیس سابق کمیسیون امور دفاع مجلس سنای پاکستان، حافظ سعد حسین رئیس جنبش لبیک و علامه سید جواد نقوی رئیس حوزه علمیه عروه الوثقی طی پیامهایی ترور شهید یحیی سنوار توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.
به گزارش ایرنا، معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس عصر روز گذشته اعلام کرد که یحیی سنوار در اقدام تروریستی روز گذشته رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
یحیی سنوار، (متولد ۱۹۶۲، در اردوگاه خان یونس) مجاهد، مبارز، نویسنده، رماننویس و مترجم فلسطینی طی ۲۲ سال اسارت در زندان های رژیم صهیونیستی، رمان خار و میخک را به زبان عبری (منتشر شده به سال ۲۰۰۴) رمان شکوه (منتشر شده در سال ۲۰۱۰) را نوشت و پنج کتاب را از عبری و انگلیسی به عربی ترجمه کرد.
او که فارغ التحصیل دانشگاه اسلامی غزه در رشته مطالعات عربی بود، از سال ۱۹۸۲ (۱۳۶۱ خورشیدی) چند بار توسط رژیم صهیونیستی دستگیر شد، از فرصتی که در زندان داشت برای یادگرفتن زبان عبری، همچنین ترجمه به این زبان و از این زبان و شناخت بیشتر جامعه اسرائیل استفاده کرد.