کرج - ایرنا - رییس جهاد کشاورزی استان البرز با بیان اینکه اکنون سالانه ۱۴ هزار تن گوشت مرغ در این استان تولید می شود،اعلام کرد: نیاز واقعی البرز تولید ۸۰ هزار تن گوشت مرغ در سال است .

به گزارش ایرنا  از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز،« عبدالرضا بازدار» روز یکشنبه در جمع جهادگران عرصه تولید و امنیت غذایی استان البرز افزود: این موضوع نشان دهنده ناترازی در این حوزه است و تلاش داریم با تاسیس ۲ مجموعه مجهز و بزرگ پرورش مرغ بخشی از این ناترازی را جبران کنیم.

وی اضافه کرد: استان البرز با وسعت کم، جمعیت بالایی دارد و همین موضوع چالش هایی برای بخش کشاورزی و تامین غذا ایجاد می کند اما با تلاش مجموعه کشاورزان و سازمان جهاد کشاورزی تولید استان بخش بسیاری از نیاز غذایی را تامین می کند.

بازدار افزود: سالانه بیش از ۱۸ هزار تن گوشت قرمز، ۱۴ هزار تن گوشت مرغ، بیش از ۸۶ هزار تن تخم مرغ و ۵۶۰ هزار تن شیر در البرز تولید می شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز یادآورشد: کل تولیدات زراعی، باغی و گلخانه ای استان در سال گذشته بیش از یک میلیون و ۶۳۵ هزار تن بودکه با ۴۷۸ هکتار گلخانه جزو استان های پیشرو در توسعه کشت گلخانه ای هستیم.

بازدار ادامه داد: ۱۸۱ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با برندهای خاص در سطح ملی و بین المللی استان البرز با جذب ۲میلیون و ۷۰۰ هزار تن مواد خام کشاورزی، ارزش افزوده بسیاری در این بخش ایجاد کرده‌اند.

استان البرز رتبه نخست کاشت قارچ کشور را دارد

وی گفت: استان البرز در حوزه تولید قارچ با برداشت بیش از ۲۳ هزار تن رتبه نخست کاشت قارچ در کشور را دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز افزود: در حوزه کشت نشا با تولید بیش از یک میلیارد اصله نشا در گلخانه های استان موفق به کاهش مصرف ۵۰۰ متر مکعب در هکتار آب در کشاورزی شده ایم.

بازدار تاکید کرد: با توسعه روش های نوین آبیاری راندمان آبیاری کشاورزی استان به بیش از ۵۲ درصد رسیده است که با میانگین کشوری تفاوت دارد و نشان می دهد ما در کاهش مصرف آب بخش کشاورزی عملکرد مناسبی داشته ایم.

وی توسعه گلخانه های مدرن و هوشمند، توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی، توسعه واحدهای تولید نهال از جمله مهمترین اهداف سازمان جهاد کشاورزی استان برای بهبود عملکرد در بخش تولید کشاورزی موثر خواند.