به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری کرمانشاه، علی شعبانی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه براساس برنامه ششم توسعه کشور در راستای اجرای بند الف ماده ۱۱۲ برای مناطق جنگی درگیر در زمان دفاع مقدس به جبران عقبماندگیهای زمان جنگ حقی را برای کارکنان لشکری، کشوری و تامین اجتماعی در نظر گرفتند، اظهار کرد: نگرانیها در استان درباره حذف این حق عملیانی وجود داشت که از همینجا اعلام میکنیم براساس ابلاغ بودجه سال ۱۴۰۳ حق مناطق جنگی کماکان برقرار است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه افزود: تمام شهرستانهایی که براساس اعلام ستاد کل نیروهای مسلح تا امروز حق مناطق جنگی دریافت میکردند، طی امسال نیز این حق را دریافت خواهند کرد.
وی اضافه کرد: تلاشهای خوبی از سمت نمایندگان استان برای چهار شهرستان شرقی( صحنه، سنقر، هرسین و کنگاور) که شامل حق عملیاتی نشدند، در حال انجاماست که امیدواریم مشمول پرداخت این حق شوند.
شعبانی با بیان اینکه تغییری در این پرداختها وجود نخواهد داشت، عنوان کرد: خبرهای خوبی وجود دارد که ممکن است پرداخت حق مناطق جنگی دائمی شود که تلاش همه مسوولان اجرایی و نمایندگان استان بر این است و ان شالله خبرهای خوبی را در آینده خدمت مردم استان عرض خواهیم کرد.
به گزارش ایرنا؛ استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت افزون بر ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و ۱۷ و ۵۰۰ آزاده تقدیم میهن کرده اند.
همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.
بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلعالفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.
استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس، یک هزار و ۱۲۶ بار مورد حملات موشکی و شیمیایی وحشیانه رژیم بعث عراق قرار گرفت از میان شهدای این استان ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال داشتند.