داود آبیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ظرفیت تخت های مراکز اقامتی استان در تابستان امسال به صورت ۱۰۰ درصدی پر شد که این میزان اشغال در هیچ دوره و فصلی در استان سابقه نداشت.
وی با بیان اینکه این رخداد مهم بیانگر توسعه حوزه گردشگری و برخورداری مردم استان از اقتصاد گردشگری است، اضافه کرد: تلاش می کنیم با برنامه ریزی مدون و برگزاری رویدادهای مختلف گردشگری در ابعاد مختلف ملی، منطقهای و محلی داشته های استان را به خوبی در سطح کشور معرفی کنیم.
این مسوول افزود: خوشبختانه این موضوع تا حدود زیادی در استان محقق شده و از طرفی ریسک سرمایه گذاری گردشگری نیز در استان کاهش یافته است و این مهم می تواند علاوه بر ایجاد ارزش افزوده تقویت زیرساخت های گردشگری استان را به همراه داشته باشد.
وی گفت: در همین راستا کمیته فنی سرمایه گذاری استان هر دوهفته یکبار برگزار و موافقت اصولی با درخواست های سرمایه گذاری صادر می شود که نشانگر اقبال سرمایه گذاران به حوزه گردشگری زنجان است.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با بیان اینکه استانداردسازی تاسیسات گردشگری را مورد توجه قرار داده ایم، گفت: ارائه خدمات با کیفیت در تاسیسات گردشگری اهمیت زیادی دارد.
وی با بیان اینکه رونق گردشگری استان، شمار تورهای گردشگری استان را از ۳۰ به ۱۴۰ مورد افزایش داده و بر اقتصاد استان تاثیر گذاشته است، گفت:تداوم و استمرار رونق گردشگری زنجان نیازمند همراهی دستگاه های متولی است.
آبیان با اشاربه برگزاری مطلوب جشنواره ملی آش ایرانی به رغم بسیاری از مشکلات و کمبودها، ادامه داد: در مدت برگزاری جشنواره ملی آش ایرانی از ۱۶ تا ۲۰ مهر، ۲۵۰ هزار نفر از این جشنواره بازدید کردند و رکوردی جدید در این خصوص ثبت شد.
استان زنجان با حدود یک هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی به عنوان یکی از قطب های گردشگری کشور مطرح است.