علی صدیقیپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این آتش سوزی از ساعت ۱۳ روز چهارشنبه در محدوده «بانی وره» روبروی روستای دگاسیاب اتفاق افتاد که با حضور به موقع نیروهای محیط زیست پاوه، جوانرود، روانسر، ثلاث باباجانی و پاسگاه محیط بانی برنجان از منطقه حفاظت شده بیستون همچنین منابع طبیعی و جوانع محلی، پس از سه روز تلاش شبانه روزی مهار و از وارد کردن خسارت احتمالی جلوگیری به عمل آمد.
وی با اشاره به نقش مهم جوامع محلی برای مهار آتشسوزی و کمک به محیط بانان در این حادثه گفت: تلاش و همکاری جوانان فداکار انجمن ژیوای پاوه، انجمن اطفای حریق دوریسان، نیروهای مردمی، جوانان طایفه ایناخی و مردم باینگان نقش مهمی در مهار این آتش سوزی داشت.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پاوه با بیان اینکه علت آتش سوزی در دست بررسی است افزود: با توجه به توپوگرافی منطقه، وزش باد و احتمال شعلهور شدن مجدد آتش، نیروهای محیط زیست شهرستان های پاوه، محیط زیست جوانرود و روانسر، ثلاث باباجانی و پاسگاه محیطبانی برنجان از منطقه حفاظت شده بیستون، منابع طبیعی پاوه در محل مستقر شدند و هنوز هم در منطقه حضور دارند.
صدیقیپور با قدردانی از همراهی و همکاری همه نیروهایی که در مهار این آتشسوزی حضور داشتند افزود: از اقشار مختلف مردم علاقهمند به طیبعت درخواست می شود در صورت مشاهده هرگونه آتشسوزی مراتب را به شماره ۱۵۴۰ اداره کل حفاظت محیط زیست اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل در شهرستان پاوه با هدف حمایت از گونه با ارزش شوکا و ارزشهای رویشگاهی با مساحت ۲۳ هزار و ۷۲۴ هکتار در پاییز ۱۳۷۴ به عنوان منطقه شکار و تیراندازی ممنوع و در سال ۱۳۷۸ حفاظت شده اعلام شد.
شهرستان پاوه در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه و در منطقه ای کوهستانی واقع شده که بیش از ۷۷ هزار هکتار منابع ملی شامل جنگل و مرتع دارد، منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل حدود ۲۳ هزار ۷۲۴ هکتار مساحت دارد و در منطقه صفر مرزی در بخش باینگان واقع شده است.
چند سال گذشته براثر آتش سوزی در منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل متاسفانه چهار تن از جمله یک نیروی عضو بسیج و سه تن از نیروهای مردمی که برای مهار آتش به منطقه رفته بودند، جان خود را از دست دادند.