به گزارش ایرنا، غلامحسین مظفری روز یکشنبه در نشست هیات رئیسه و روسای تشکلهای مردمنهاد دفاع مقدس خراسان رضوی افزود: در دوران دفاع مقدس، موضوع اصلی جنگ بود و حاکمیت و مردم دغدغه آن را داشتند و با همت، جدیت و سرمایهای که در اختیار داشتند برای دفاع از اسلام و انقلاب در جنگ حضور پیدا کردند و در این راه از هرآنچه داشتند، گذشتند.
وی با بیان اینکه مقاومت و پیروزی در دفاع مقدس به خوبی تبیین نشده، تصریح کرد: امروز جنگ سختتری علیه جمهوری اسلامی آغاز شده و آن جنگ ترکیبی است، دشمن در این جنگ از همه ظرفیتها علیه جمهوری اسلامی استفاده میکند، همچون دوران دفاع مقدس باید با هوشیاری و آمادگی در مقابل دشمن ایستاد.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: اگر ایران اسلامی به جایگاهی دست پیدا کرده که امنیت را برای مردم در داخل کشور به ارمغان آورده و در معادلات منطقهای و بینالمللی اثرگذار است، لطف خدا و ایثار و مجاهدت مردم و رزمندگان در آن دوران پر افتخار بوده است؛ بر همین اساس استفاده از تجارب دفاع مقدس میتواند بخشی از مشکلات کشور را برطرف کند.
وی با اشاره به بهرهگیری از پیشرفتهای روز در عرصه معماری در تکمیل پروژه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان، گفت: از هر اقدامی که تکمیل این پروژه را رقم میزند دریغ نشود، همچنین از همه ظرفیتهای معماری کشور و حتی بهترینهای دنیا برای تکمیل مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان استفاده شود.
مظفری همچنین بر ساخت دروازهای برای مشهد با درنظر گرفتن همه نمادها تاکید کرد.
وی گفت: مردم کشورمان برای ایجاد وفاق، ۴۶ سال هزینه دادند تا به همدلی امروز دست پیدا کردیم و با توجه به ظرفیتهای خوبی که در کشور وجود دارد همه باید دست به دست هم بدهیم تا با عبور از مشکلات در جهت آبادانی بیش از پیش ایران گام برداریم.
تکمیل مرکز فرهنگی دفاع مقدس خراسان رضوی تا پایان سال 1403
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: پروژه در حال ساخت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس خراسان رضوی با تلاش و پیگیریهای زیاد به این نقطه رسیده و ساخت ساختمان اصلی این مرکز تا پایان سال آینده به اتمام میرسد.
سردار سرتیپ دوم پاسدار حسینعلی یوسفعلیزاده افزود: مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس خراسان رضوی به عنوان انسجامبخش فعالیتهای حوزه نشر ارزشهای دفاع مقدس میتواند پاتوق و نقطه ثقل تجمع های رزمندگان دفاع مقدس استان باشد.
وی گفت: شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، هیات امنای مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس و ستاد گرامی داشت مناسبتهای ملی دفاع مقدس و مقاومت، سه ستادی هستند که ریاست آن بر عهده استاندار است، لذا انتظار میرود نقش استاندار خراسان رضوی در این ستادها، انسجام بخش اقدامات حوزه نشر ارزشهای دفاع مقدس باشد.
۵۳ تشکل مردم نهاد دفاع مقدس در خراسانرضوی فعالیت میکنند
ربیس هیات مدیره تشکلهای مردمنهاد دفاع مقدس خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: در این استان ۵۳ تشکل مردمنهاد در حوزه دفاع مقدس فعالیت دارند که این تشکلها از دوران دفاع مقدس پایهگذاری شده اند و در همان زمان جلسات متعددی برای تامین و سازماندهی نیروها و همچنین تامین نیازهای جبهه برگزار میکردند.
سردار اکبر نجاتی افزود: خراسان در دوران دفاع مقدس ۱۳ رده نظامی داشت که شامل چهار لشکر عملیاتی ۷۷ پیروز ثامنالائمه (ع)، پنج نصر، ۲۱ امام رضا (ع) و ویژه شهدا و همچنین تیپهای تخصصی بود.
وی گفت: تشکلهای مردمنهاد دفاع مقدس، مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان را خانه خود بدانند و جلسات تشکلها را در این مرکز برگزار کنند، مجموعه رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت استان، آماده هرگونه همکاری با مدیریت استان و دستگاههای اجرایی جهت کمک به دولت هستند.
مردم ولایت مدار خراسان رضوی ۱۷ هزار و ۳۹۸ شهید، ۵۵ هزار و ۸۰۴ جانباز و سه هزار و ۳۹۸ آزاده در راه حراست از کیان کشور و آرمان های انقلاب اسلامی تقدیم کردهاند.