به گزارش ایرنا، یکی از مخاطبان ایرنا در واکنش به این خبر گفت: چرا قلع و قمع بهتر نبود این درختان در تصرف منابع طبیعی در می آمد تا در زمان ثمردهی رهگذران از میوه آن استفاده کنند؟
یکی دیگر از مخاطبان در کامنتی نوشته طبق کدام شرع و قانون قطع درختان دلیل بر قاطعیت و رفع تصرف است می توانستید با هزینه شخص متصرف درختان را جابه جا و در مکانی مناسب کاشته شوند و جریمه نقدی هم برای متصرف اعمال شود.
یکی دیگر از مخاطبان نوشته درختان چه گناهی کردند که قتل و عام بشوند آنان که جای کاشته شدن خود را انتخاب نکرده بودند باید دولت خودش دست بکار شود و کل منطقه را گردو، فندق وپسته صادراتی بکارد به این طریق هم عرصه های طبیعی از طمع سودجویان در امان می ماند و هم منطقه زیباتر می شود.
یک طبیعت دوست در کامنتی نوشت درست است کاشت درخت در منابع ملی اقدامی نادرست و غیرقانونی است اما دولت می توانست به جای قلع و قمع از این درختان برای فضای سبز، زیبایی طبیعت و پاکیزگی هوا استفاده کند.
یک طبیعت دوست دیگر در زیرخبر قلع و قمع درختان گردو در عرصه های شهرستان بویراحمد نوشت:کاشت درخت در مراتعی که شکل بیابان گرفته هم به حفظ خاک کمک می کند و هم جلوی تخریب های ناشی از باران های سیل آسا را می گیرد برایم سوال است که چرا قلع و قمع شد.
یکی دیگر از مخاطبان این خبرگفته دولت کمک کند در مراتع خشک گیاهان دارویی درآمدزا کشت شود تا هم مردم از این طریق کسب روزی کنند و هم عرصه های طبیعی محلی برای استفاده سودجویان نشود.
یکی دیگر از خوانندگان خبر خبرگزاری جمهوری اسلامی در یاسوج تاکید کرد: چطور توانستید درختان بی گناه را زنده بکشید جان درختان مانند انسان ها ارزشمند است.
یک شهروند کهگیلویه و بویراحمدی هم در واکنش به خبر قلع و قمع درختان گردو در شهرستان بویراحمد عنوان کرد:بازگرداندن زمین های ملی تصرف شده از سوی سودجویان کاری ارزشمند است اما قلع و قمع درختان کاشته شده در این اراضی کار اصولی نیست.
برخی از شهروند طبیعت دوست مخاطب ایرنا هم ضمن خسته نباشید به ماموران یگان حفاظت خواستار استفاده از حداکثر مجازات برای سودجویانی شدند که به عرصه های طبیعی دستبرد می زنند.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کهگیلویه وبویراحمد در خبری که روز یکشنبه بیست و نهم مهرماه منتشر در ایرنا منتشر شد گفته بود:۳۰ اصله درخت گردو که در عرصه های ملی بویراحمد غرس شده بود از سوی ماموران یگان حفاظت این شهرستان قلع و قمع شد.
سرهنگ ابراهیم جانی نسب افزود: این درختان حدود یک ساله در ۲ هزار متر مربع زمین ملی منطقه چم خانی از توابع بخش مرکزی شهرستان بویراحمد غرس شده بود.
وی بیان کرد: رفع تصرف و قلع و قمع درختان یاد شده به استناد تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره برداری از منابع طبیعی پس از هماهنگی و صدور مجوز از سوی مراجع قضایی استان صورت گرفته است.
جانی نسب خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلف در حوزه منابع طبیعی مانند قطع درختان جنگلی، تصرف و تخریب اراضی ملی و آتش سوزی در عرصههای جنگلی و مرتعی گزارش های خود را به سامانه های تلفنی ۱۵۰۴ و ۱۳۹ اطلاع رسانی کنند.