اسما فروزنده روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بر طبق دستور العمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پیگیری بیماران مبتلا به ۱۵ نوع بیماری پس از ترخیص در دستور کار قرار گرفته است، افزود: در این مدت پیگیری بیماران ترخیص شده از بیمارستانهای گناباد و بجستان از یک هزار و ۱۱۰ مورد به یک هزار و ۹۲۲ نفر رسیده است.
وی بیان کرد: برخی از بیماریها با فراوانی بالا نیز در لیست پیگیری پس از ترخیص بیماران قرار دارند.
روزانه ۲۴ جراحی در بیمارستان علامه بهلول گنابادی انجام میشود
رییس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی هم گفت: افزون بر چهار هزار عمل جراحی در نیمه نخست امسال در این بیمارستان انجام شده که به طور میانگین روزانه ۲۴ عمل جراحی ثبت شده است.
دکتر مهدی پاسبان ادامه داد: این تعداد عمل جراحی حاکی از وجود پزشکان و کادر مجرب بیمارستان علامه بهلول گنابادی است که با تجهیزات پیشرفته و کامل پزشکی در حال خدمترسانی به مردم هستند.
وی به حضور روزانه ۲۰ تا ۲۳ پزشک متخصص در کلینیک تخصصی این مرکز اشاره و بیان کرد: در سال جاری ۱۲ هزار و ۷۵۲ بیمار به مرکز آموزشی و پژوهشی و درمانی بهلول گنابادی مراجعه کردند و بعد از سپری کردن طول درمان ترخیص شدهاند.
دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی، مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستان های گناباد و بجستان در جنوب خراسان رضوی هستند.
۱۳۰ عضو هیات علمی در چهار دانشکده پزشکی، بهداشت، پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کار آموزش دو هزار دانشجو را در این دانشگاه بر عهده دارند.
دانشگاه علوم پزشکی گناباد شامل مراکز تحقیقاتی توسعه اجتماعی و ارتقا سلامت، عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH) ، پرستاری، بیماری های عفونی و سلامت باروری و جمعیت است.
بیش از ۱۳۰ هزار نفر از مردم این شهرستانها زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.
شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد و جنوب استان خراسان رضوی قرار دارد.