دکتر ناهید صاحبدلفر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشتر این بیماران غیر ایرانی از کشورهای افغانستان، عراق و پاکستان بودند و با توجه به توسعه همکاریها با کشورهای مختلف، آماده پذیرش این بیماران هستیم.
وی ادامه داد: با توجه به فرهنگسازی صورت گرفته در حوزه جوانی جمعیت، رشد خوبی در میزان موالید در بیمارستان حضرت امالبنین(س) مشهد صورت گرفته و این مرکز درمانی در میان بیمارستانهای دانشگاهی شرق کشور رتبه نخست و در میان بیمارستانهای دانشگاهی سطح کشور در رتبه سوم قرار دارد.
رییس بیمارستان حضرت امالبنین(س) مشهد گفت: به طور متوسط در ماه ۶۰۰ نوزاد در این مرکز درمانی متولد میشوند که دو مورد از آنها دوقلو یا چندقلو هستند.
وی با بیان اینکه ماهانه یک هزار و ۵۰ مورد خدمت سرپایی و بستری در حوزه زنان در بیمارستان ام البنین مشهد ارائه میشود، ادامه داد: در این مرکز درمانی در ماه بیش از ۶۰۰ خدمت بستری در حوزه زایمان و نزدیک به ۵۰ خدمت در سایر حوزههای زنان و بیش از ۴۰۰ خدمت در حوزه سرپایی به بانوان ارائه میشود.
صاحبدلفر ادامه داد: ۷۰ درصد مراجعان به این مرکز درمانی به صورت مستقیم و ۳۰ درصد دیگر موارد انتقالی با اورژانس ۱۱۵ است.
وی بیان کرد: بیمارستان حضرت امالبنین(س) در حوزههای زایمان سزارین و طبیعی با تأکید بر ترویج زایمان طبیعی، نوزادان، عملهای مربوط به «هیسترکتومی» ( برداشتن رحم) و همچنین اقدامات تشخیصی در حوزه سرطانهای زنان فعال است.
رییس بیمارستان تخصصی زنان و زایمان حضرت امالبنین(س) با اشاره به برنامههای این بیمارستان در هفته ملی سلامت زنان (۲۴ تا ۳۰ مهرماه) ادامه داد: در این هفته ضمن چکاب کامل پرسنل، خدمات و آموزشهای رایگان در حوزه سلامت برای بیماران و همراهان ارائه شد، تشویق مادران به فرزندآوری، شیردهی و اقدامات پیشگیرانه از دیگر آموزش ها در این راستا بوده است.
بیمارستان تخصصی زنان و زایمان حضرت ام البنین (س) با نزدیک به ۱۰۰ تخت بیمارستانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.