به گزارش ارسالی روز چهارشنبه روابط عمومی استانداری کرمان به ایرنا، امیر حسن زاده در آیین تجلیل از کارآفرینان برتر رفسنجان در خانه تاریخی حاج آقا علی این شهر افزود: باید مقررات مزاحم در حوزه تولید شناسایی و در رفع آنها اقدام شود چراکه بعضی از قوانین و مقررات دست و پای تولید کننده را می بندد و این موضوع از طریق نمایندگان مجلس شورای اسلامی قابل حل است.
وی بیان کرد: در استان کرمان ۱۰ میلیون تن محصول کشاورزی داریم که بسیار ظرفیت بزرگی است و بازار های کشورهایی مانند پاکستان و هند و مسلمانان این کشور ها می توانند بسیار هدف خوبی برای صادرات محصولات ما اعم از کشاورزی و صنعتی باشند.
به گفته حسن زاده تولیدکنندگان ما باید به فکر صادرات باشند تا بتوانند بهترین کیفیت و قیمت را ارائه دهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان تاکید کرد: تولید دانش می تواند برای ما تولید ثروت کند و در این خصوص معادن بزرگ استان باید به صنایع پایین دستی ورود کنند چراکه ارزش افزوده واقعی در صنایع پایین دستی ایجاد می شود.
وی افزود: فروش کاتد مس برای ما خام فروشی محسوب می شود چرا که محصولات تولیدی از کاتد مس ارزش افزوده واقعی را ایجاد می کند و کار صنایع بزرگ این است که به صنایع پایین دستی کمک، آنها را حمایت کند و در این مسیر ریل گذار باشند.
حسنزاده همچنین با اشاره به ارزش میراثی خانه حاج آقا علی رفسنجان به عنوان بزرگترین خانه خشتی جهان گفت: خانه حاج آقا علی ظرفیت بسیار زیادی در گردشگری دارد و باید به عنوان یک برند گردشگری در رفسنجان مطرح شود تا علاقه مندان گردشگری با این اثر تاریخی آشنا شوند.
رفسنجان در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.