به گزارش خبرنگار ایرنا،« منصور عبدی» روز چهارشنبه در آیین افتتاح کلینیک تخصصی خدمات روانشناختی و مشاوره (راه زندگی) اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی، افزود: علایم افسردگی را باید به خوبی شناخت و برای درمان آن گام برداشته شود.
وی بیان کرد: «بیعلاقگی نسبت به آنچه به آن علاقه هست» مهمترین علامت افسردگی است و ممکن است این بیماری، گریبان روانشناسان را هم بگیرد، در واقع همانطور که امکان دارد فردی سرما بخورد به همان اندازه ممکن است دچار بیماری افسردگی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: همه مربیانی که در حوزه مشاوره فعالیت میکنند باید با استفاده از دانش روانشناختی و روانشناسی، در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی تلاش کنند.
«بهنام نظری» افزود: در صورتی که یک نفر از بحران و مشکلات مختلف خارج شود و در مسیر صحیح قرار بگیرد برای شما حسنه و پاداشی ثبت خواهد شد که ارزشمند است.
وی بیان کرد: شناسایی کانون بحران در مشکلات خانوادگی، تحصیلی، شغلی و اجتماعی و استمرار آن برای کمک به افراد متقاضی دارای اهمیت است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: استمرار مشاوره به بازگشت زندگی و پیشرفت افرادی که نیازمند مشاوره هستند کمک میکند و هر دولتی به دور از جهتگیری سیاسی باید به کاهش آسیب اجتماعی کمک کند و برای این مهم برنامه داشته باشد.
نظری افزود: کمک به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) برای آنکه از بین آنان افراد شاخص به جامعه تحویل داده میشود، ارزشمند است و این نهاد حمایتی، مددجویان خود را عزتمند آموزش میدهد تا خودباور باشند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی هم در این مراسم گفت: پنج هزار و ۴۹۶ مشاوره فردی در نیمه نخست امسال در استان توسط مشاوران این اداره کل انجام شد.
«مهدی عبادی» افزود: آموزش پیشگیرانه در ۶۵ جلسه برای یک هزار و ۱۹ نفر و آموزش گروهی ۹۵ جلسه برای ۹۳۷ نفر هم در سال جاری به متقاضیان ارایه شد.
کلینیک تخصصی خدمات روانشناختی و مشاوره (راه زندگی) اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی با ۱۹ مشاور به مددجویان این نهاد حمایتی به صورت رایگان خدمات در حوزههای خانوادگی، تحصیلی، شغلی و ازدواج ارایه میکند.