به گزارش ایرنا حسین رجبی چهارشنبه در نشست بررسی طرح یاس در محل مجتمع فجر اهواز بیان کرد: طرح یاس بیش از چهار سال با هدف پذیرش مسئولیت اجتماعی ، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و ترویج فرهنگ خود امدادی و دیگر امدادی برای دختران خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد آغاز شده است.
وی گفت: دختران زیر پوشش این نهاد در قالب طرح یاس، با هدایت کارشناسان، مشاورین و مربیان، عزم جدی تری را برای توانمندسازی و مهارتآموزی، به کار می گیرند.
آموزش بیش از ۶ هزار دختر مددجوی کمیته امداد خوزستان در طرح یاس
مدیر کل کمیته امداد امام (ره) خوزستان در ادامه این نشست بیان کرد: ۶ هزار و ۶۸۴ نفر از دختران رده سنی ۲۰ الی ۴۰ سال زیر پوشش کمیته امداد استان در قالب طرح یاس با شیوههای اقدام در زمان بحران و بلایای طبیعی آشنا شدند.
جمال شیبه ضمن اشاره به آغاز اجرای طرح یاس از سال ۹۹ افزود: افراد فعال طرح یاس در فرآیند توانمندسازی هنگام بروز بحران آموزش میبینند و این آموزش را به سایر افراد جامعه نیز ارائه میدهند.
وی گفت: در این طرح با ارائه آموزشهای اجتماع محور، فرد توان انجام کار مشارکتی را پیدا میکند و موجب ایجاد هماهنگی و افزایش تابآوری آن در برابر حوادث خواهد شد.
شیبه ادامه داد: ارتقای عزت نفس و پذیرش مسئولیت اجتماعی، توانمند سازی رفتاری و مشارکت در فعالیتهای اجتماعی، مهمترین رویکرد این طرح است.
وی افزود: از بین افراد آموزش دیده، ۲۰۰ نفر شناسایی و به شرکت تجاری پیتام به عنوان پشتیبان تلفنی معرفی و مشغول به کار شدند.
مدیر کل کمیته امداد خوزستان با بیان اینکه در حال حاضر ۵۴ خانه هلال در استان فعال است ادامه داد: ۲۷۰ نفر به عنوان اعضای مدیریتی این مجموعه فعالیت دارند.