مهدی مسروری روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲۰ درصد باقیمانده انار تولیدی بردسکن نیز در داخل همین شهرستان مصرف می شود و یا به رب انار و دیگر محصولات مرتبط تبدیل می شود.
وی ادامه داد: شهرستان بردسکن با سطح زیر کشت هزار و ۸۵۰ هکتار و تولید ۳۶ هزار تن انار مقام نخست خراسان رضوی را به لحاظ سطح زیر کشت و تولید این محصول به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسکن با بیان این که بیش از ۸۵ درصد باغهای انار شهرستان بردسکن تنها در ۲ روستای "شفیع آباد" و "علی آباد کشمر" قرار دارد گفت: بیش از ۸۰ درصد باغهای انار شهرستان بردسکن از رقم "خزر" و دارای کد تجاری در کشور است.
مسروری افزود: برداشت انار از نیمه مهر ماه آغاز شده است و تا پایان آبان ماه ادامه دارد و به لحاظ اشتغال زایی بیش از ۳۵ هزار نفر - روز در طول دوره برداشت آن فعالیت دارند.
یک کارشناس مسوول باغبانی جهاد کشاورزی بردسکن نیز گفت: به لحاظ شرایط آب و هوا و روشهای تغذیه امسال شاهد افزایش بیش از ۲۰ درصدی تولید محصول انار در شهرستان بردسکن هستیم و خوشبختانه با برگزاری کارگاههای آموزشی در راستای کاهش پوسیدگی انار و مبارزه با کرم "گلوگاه انار" بیش از ۱۵ کارگاه برای کشاورزان برگزار شد که این مهم باعث شد در بیش از ۹۰ درصد باغهای انار این آفت کنترل شود.
حمیدرضا آژنگ افزود: با توجه به تغییر اقلیم و آفتاب سوختگی انار در فصل تابستان توصیه میشود که باغداران برای کاهش آفتاب سوختگی در باغها سایبان ایجاد کنند که در این راستا جهاد کشاورزی حمایتهای لازم را در بحث پرداخت تسهیلات از متقاضیان انجام میدهد.
شهرستان بردسکن با ۸۵ هزار نفر جمعیت و سه شهر «بردسکن، شهرآباد و انابد» و ۷۳ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار در فاصله ۲۸۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.