وحید آشتیانی روز شنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، پیرامون این موضوع بیان کرد: از جمله شهرکهای صنعتی استان که فرصت خوبی برای ایجاد صنایع نوین و پیشرفته دارد، شهرک صنعتی الغدیر است که سرمایهگذاران میتوانند از فرصت حضور و فعالیت در آن به بهترین نحو استفاده کنند.
وی افزود: این شهرک که در کیلومتر ۴۵ جاده قدیم قم-تهران واقع شده است، به عنوان یکی از نقاط عالی و راهبردی برای سرمایهگذاران برتر کشور و خارج از کشور شناخته خواهد شد.
وی ادامه داد: شهرک فوق با وسعت اولیه ۸۰۰ هکتار که در حال حاضر ۲۰۰ هکتار آن عملیاتی است، برنامهریزی شده که به ۲ هزار هکتار توسعه یابد. این توسعه نمایانگر عزم و اراده قوی استان قم در ایجاد بستری مناسب برای جذب سرمایهها و ایجاد اشتغال در حوزههای مختلف اقتصادی است.
آشتیانی گفت: شهرک صنعتی الغدیر برای سرمایهگذاران با فناوریهای بالا و دانش بنیان، از جاذبههای خاصی برخوردار است و با زیرساختهای موجود، میتواند به رشد صنایع با تکنولوژی بالا کمک شایانی کند.
وی تاکید کرد: این شهرک در نزدیکی تهران و فرودگاه بینالمللی قرار دارد که این امر موجب دسترسی آسان به بازارهای داخلی و بینالمللی میشود.
وی افزود: دسترسی به اتوبان قم-تهران، بزرگراه الغدیر و آزادراه شهید سلیمانی، مزیتهایی هستند که برای سرمایهگذاران حوزه لجستیک و انبارداری جذابیت خاصی ایجاد میکند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم ادامه داد: با توجه به نیاز بسیاری از محصولات به ترانزیت و موقعیت مکانی، شهرک صنعتی الغدیر جایگاهی ایدهآل برای راهاندازی واحدهای تولیدی و توزیع محصولات خواهد بود.
وی همچنین در خصوص نحوه واگذاری زمین در این شرکت توضیح داد: سرمایهگذاران با توجه به شرایط پیشنهادی در۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۳ میتوانند اقدام به دریافت زمینها نمایند که این واگذاریها به دو صورت نقدی و اقساطی انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: پرداخت نقدی شامل ۱۰ درصد تخفیف در قیمت کل است و سرمایهگذاران میتوانند با پیشپرداخت ۲۰ درصد، نسبت به خرید اقساطی با مدت زمان یک، ۲ یا سه ساله اقدام کنند. این سیاستهای مالی جذاب، شرایط مطلوبی را برای ورود سرمایهگذاران به این شهرک فراهم میکند.
آشتیانی گفت: شهرک صنعتی الغدیر به عنوان قلب اقتصادی استان قم، توانایی توسعه و جذب صنایع دانشبنیان و فناورانه را دارد و میتواند به بهبود زیرساختهای صنعتی و اقتصادی کشور کمک کند.
به گزارش ایرنا، شهرکهای صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیتهای تولیدی در حوزههای مختلف دارند و سرمایهگذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرکها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف میتوانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.
شایان ذکر است استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهرهبردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.