به گزارش خبرنگار ایرنا، سرپرست امور آموزشوپرورش عمومی و فنی حرفهای سازمان برنامهوبودجه کشور در این مراسم گفت: رییسجمهور نسبت به بهبود وضعیت مدارس و جمعآوری مدارس سنگی در سطح کشور بهویژه دارای ویژگیهایی است که شروع میشود.
علی درویشی افزود: با عنایت رییس جمهور و رییس سازمان برنامهها پرداخت معوقات و حقالزحمه معلمان، زودتر از سالهای گذشته انجام شده است.
وی اضافه کرد: طبق برنامه هفتم توسعه، سرانه فضای آموزشی باید به 6.1 متر و فضاهای ورزشی به یک مترمربع برسد که این وضعیت سرانههای آموزشی قم حدود 5 متر است که در برخی از مناطق این کشور کمتر از 2 متر است. است و دولت در مرتبه نخست جبران این جبرانهاست.
وی همچنین با تاکید بر بهبود وضعیت سرانههای آموزشی قم، بیان کرد: وضعیت سرانه آموزشی این استان بهرغم نزدیکی به پایتخت مناسب نیست.
به گفته درویشی، سالانه 300 هزار میلیارد تومان برای جبران فضای آموزشی هزینه میشود.
نماینده قم در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به ایثار خیران مدرسهساز، گفت: خیران از باهوشترین، زیرکترین، آینده بین ترین و برجستهترین انسانها هستند که کاملا آگاهی دارند پول و سرمایه خود را در کجا هزینه کنند.
حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری با اشاره به موفقیتهای دانش آموزان در عرصههای علمی و ورزشی، افزود: خیران مدرسهساز با احداث مدارسی فاخر و مجهز، بستر رشد و تعالی دانش آموزان کشور را فراهم میکنند.
وی با اشاره به آیات و روایات، اضافه کرد: انجام اقدامات خیرخواهانه و کار نیکو در دنیا ماندگار است و همواره موجب خیروبرکت در زندگی دنیوی و اخروی فرد میشود.
مدیرکل آموزشوپرورش قم نیز در این مراسم گفت: این مدرسه که با آخرین فناوریهای روز به احداث رسیده، الگویی در نهضت مدرسهسازی کشور شد.
علیرضا رحیمی با اشاره به سرانه پایین آموزشی در استان قم، افزود: قم نیازمند توجه ویژه در فضای آموزشی است.
وی به موفقیتهای دانش آموزان استان قم اشاره و بیان کرد: دانش آموزان استان قم پارسال و امسال ۳۵ مدال در المپیادها کسب کردهاند که از این تعداد، ۶ طلا بوده است که یک مورد برای اولین بار در سطح بینالمللی کسب شده است.
وی افزود: پژوهش سراهای استان قم که کار تحقیقاتی و علمی انجام میدهند، امسال ۱۳ رتبه ارتقا یافته است.
رحیمی اضافه کرد: در حوزه علمی نیز در رشته علوم و معارف اسلامی، برای اولین بار رتبه اول کشور و در ریاضی فیزیک نیز رتبه سوم کشور را کسب نمودیم.
به گفته وی، امسال در امتحانات نهایی دانش آموزان در همه رشتهها و پایهها، نسبت به سال گذشته رشد داشتیم و موفق به کسب نمره بالاتر از متوسط کشور شدیم.
مدرسه بزرگمقیاس دکتر برقعی در زمینی به مساحت چهار هزار و ۴۶۰ مترمربع و زیربنای سه هزار و ۱۹۰ مترمربع به همت خیر دکتر سیدمحمد برقعی و با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس استان در سه طبقه احداث و تجهیز شده و تحویل مجموعه آموزشوپرورش استان شد.
مدرسه خیری دکتر سیدمحمد برقعی علاوه بر ۱۴ کلاس درس، چهار کارگاه و آزمایشگاه، ۱۵ اتاق اداری و جنبی و همچنین نمازخانهای به مساحت ۲۵۰ مترمربع دارد؛ این مدرسه بزرگمقیاس ضمن بهرهمندی از شاخصههای معماری اسلامی ایرانی، مجهز به سامانه تولید برق از انرژی پاک خورشیدی، سیستم جمعآوری آب خاکستری و همچنین آبگرمکن خورشیدی است.