دکتر محمدحسن خراسانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هزینههای درمانی پرداخت شده در نیمه نخست امسال نیز بهطور میانگین ماهانه ۲۸۵ میلیارد ریال بود که نسبت به پارسال حدود ۷۰ درصد رشد داشت.
وی با بیان این که تعداد مراکز طرف قرارداد این اداره ۲۶۷ مرکز است ادامه داد: سال گذشته در بخش سرپایی ۶۸۵ هزار و ۲۰۰ مراجعه و در بخش بستری ۲۸ هزار مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد انجام شده است.
مدیر بیمه سلامت تربتحیدریه گفت: افزون بر هزار و ۹۸۰ میلیارد ریال در سال گذشته برای هزینههای درمانی بیمه شدگان پرداخت شد که هزینههای برنامه پزشک خانواده، روستایی، شهری، سخت درمان و خسارتهای متفرقه را شامل نمیشود.
هزار و ۱۲۰ پرونده برای بیماران سخت درمان تربت حیدریه تشکیل شده است
مدیر بیمه سلامت تربتحیدریه گفت: شاخصترین خدمات ارایه شده در یک سال اخیر پوشش هزینههای بیماران سخت درمان شامل ۱۰۷ بیماری نادر و سخت درمان است که هزینههای پرداختی آن به صورت متمرکز و توسط اداره کل استان خراسان رضوی مدیریت میشود.
خراسانی افزود: در این زمینه نزدیک به ۱۷ هزار پرونده در خراسان رضوی تشکیل شده که هزار و ۱۲۰ پرونده آن متعلق به تربت حیدریه است.
وی اضافه کرد: بیماران برای استفاده از این خدمات باید با ارایه مدارک مرتبط با بیماری در سامانه بیمه سلامت نشاندار شوند تا در مراجعه به مراکز تشخیصی و درمانی، مشمول کاهش پرداخت فرانشیز گردند.
مدیر بیمه سلامت تربت حیدریه گفت:همچنین این دسته از بیماران با ارایه اسناد درمانی که سهم سخت درمان آن لحاظ نشده به اداره بیمه سلامت می توانند تا سقف یک میلیارد ریال در سال از خدمات این صندوق بهرهمند شوند.
خراسانی با بیان این که هزینه کردن برای سلامت و بهداشت سرمایهگذاری برای آینده است افزود: هزینه های بسیاری توسط بیمه سلامت انجام می شود و روستاییان و ایرانیان در پنج دهک اول رایگان از خدمات این بیمه بهرهمند میشوند.
وی با اشاره به این که از دیگر خدمات شاخص در سال جاری پوشش درمان رایگان برای نوزادان و کودکان کمتر از هفت سال در بیمارستانها و درمانگاههای دولتی است ادامه داد: تعهد درمان ناباروری، افزایش پوشش خدمات توانبخشی بهخصوص در بیماران اوتیسم، اختلالات جسمی - حرکتی، گفتاری و شنیداری، بینایی و کمتوانان ذهنی نیز از دیگر خدمات شاخص بیمه سلامت است.
مدیر بیمه سلامت تربت حیدریه با تاکید بر اینکه شهروندان با شمارهگیری کد دستوری #۱۶۶۶* میتوانند از اعتبار بیمهای خود آگاه شوند افزود: شمارۀ ۱۶۶۶ برای ارتباط بیمهشدگان با سازمان بیمه سلامت قابل شمارهگیری است و برای استفاده از خدمات غیر حضوری سازمان نیز، سامانه شهروندی بیمه سلامت به آدرس http:www.bimehsalamatiranian.ir میسر است.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، به ۳۸۰ هزار نفر جمعیت سه شهرستان تربتحیدریه، زاوه و مهولات واقع در جنوب استان خراسان رضوی خدمات میدهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.