کرمانشاه-ایرنا- جشنواره منطقه‌ای طعم امید ۳ در حالی در کرمانشاه برگزار شد که به گفته دبیر میز گردشگری دسترس‌پذیر وزارت میرث فرهنگی این برای اولین بار است که در ایران و حتی خاورمیانه توانمندی افراد دارای معلولیت در بخش آشپزی به نمایش گذاشته می‌شود.

«محمد اسماعیل شیخ قرایی» مدیرعامل انجمن گردشگری معلولان روز شنبه در حاشیه این مسابقه به خبرنگار ایرنا گفت: این مسابقات در سه گروه معلولیتی جسمی حرکتی ، نابینایان و سندورم داون برگزار می شود و هدف از آن نیز احیای غذاهای بومی محلی و ایجاد اشتغال پایدار برای افراد دارای معلولیت است.

وی با بیان اینکه برگزاری این گونه مسابقات امید به زندگی را در فرد دارای معلولیت ایجاد می کند، افزود: از این به بعد رستوران ها و هتل ها می توانند از کارشناسان معلول در زمینه خوراک استفاده کنند.

شیخ قرایی توضیح داد که این مسابقات به صورت منطقه ای برگزار می شود و در آن شرکت کنندگانی از پنج استان غرب کشور حضور دارند ضمن اینکه پیش از این نیز مسابقات منطقه ای شمال کشور برگزار شده است.

وی افزود: این مسابقات شامل پنج بخش تزیین غذا، طبخ غذا، طعم غذا، مواد استفاده شده در آن و فعالیت بدنی فرد دارای معلولیت می شود و ضمن اینکه معلولان جسمی حرکتی در حین مسابقه حتما باید روی ویلچر بنشینند و اگر بلند شوند نمره منفی دارد، نابینایان نیز حتما باید از چشم بند استفاده کنند و گرنه نمره منفی لحاظ می شود.

به گفته مدیرعامل انجمن گردشگری معلولان، در بخش مقدماتی این مسابقات از هر استان بالای ۱۵ نفر شرکت کردند و در نهایت امروز شاهد رقابت ۱۳ نفر از این افراد در بخش مسابقات منطقه ای هستیم.

به گزارش ایرنا، مسابقات منطقه ای طعم امید ۳ با حضور شرکت کنندگانی از پنج استان کرمانشاه، لرستان، ایلام، کردستان و همدان در رستوران دایه شهر کرمانشاه برگزار شد.

استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۵۲ هزار معلول شناسایی شده دارد.