دزفول-ایرنا- رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول با بیان اینکه صنعت گردشگری این شهرستان یک صنعت رو به رشد است، گفت: به راحتی می‌توان این صنعت را به علت ظرفیت‌های فراوان از گردشگری خوزستان متمایز کرد.

به گزارش ایرنا، حمیدرضا خادم شنبه در نشستی که به منظور ساماندهی فعالیت تورهای گردشگری و بلاگرهای فضای مجازی در اداره میراث فرهنگی دزفول برگزار شد، بیان کرد: برای استفاده بهینه از نعمت‌های خدادادی باید برنامه‌ریزی درستی صورت گیرد تا به بیراهه کشیده نشود.
وی با تاکید بر اینکه درون مایه گردشگری بر اساس شادی است، افزود: انسان برای تفریح به مکانی می‌رود که آرامش روحی داشته باشد.
رئیس میراث فرهنگی دزفول با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری مذهبی و دفاع مقدس این شهرستان گفت: شان و منزلت گردشگری باید حفظ شود.
خادم تاکید کرد: گردشگری در برخی کشورها به خوبی رشد کرده به طوری که اقتصاد برخی از آنها مانند ترکیه بر پایه گردشگری است و صنعت توریسم حرف اول را می‌زند.
وی با بیان اینکه منبع درآمدی کشورهایی مانند دبی، امارات و ترکیه بر پایه صنعت گردشگری است، خاطرنشان کرد: دزفول نیز این ظرفیت را دارد که باید به نحو احسن از این ظرفیت‌ها استفاده شود.
رئیس میراث فرهنگی دزفول گفت: دره توبیرون و چال کندی از گذشته وجود داشته‌اند ولی در سال‌های اخیر با تبلیغات، شناخته شدند.
وی بر اهمیت فضای مجازی برای معرفی جاذبه‌های گردشگری تاکید کرد و افزود: متاسفانه برخی افراد برای اینکه خودشان را مطرح کنند بر پیکره صنعت گردشگری ضربه می‌زنند که باید از فعالان این حوزه متمایز و جلوی کار آنها گرفته شود.

هیچ نظارتی روی فعالیت بلاگرها نیست
خادم بیان کرد: با شروع بارندگی، سفر گردشگران به مناطق شمالی دزفول بیشتر می‌شود و برخی بلاگرها برای جذب فالوور اقدام به پخش کلیپ‌های غیرمتعارف می‌کنند که زیبنده نیست و صنعت گردشگری دزفول را مسموم می‌کنند.

وی تصریح کرد: متاسفانه هیچ نظارتی بر فعالیت بلاگرها نمی‌شود و همه هجمه‌ها به سمت تورهای گردشگری است در حالی که کلیپ‌های منتشر شده خارج از تور و در قالب سفرهای خانوادگی اتفاق می‌افتد.

خادم اظهارکرد: البته برخی بلاگرها به خوبی خانه‌های قدیمی و دیگر جاذبه‌های گردشگری دزفول را معرفی می‌کنند و بازوی توانمندی برای این صنعت به شمار می‌روند.
وی بر ضرورت همکاری همه فعالان این حوزه تاکید کرد و از افرادی که روی برندسازی گردشگری دزفول کار کردند قدردانی کرد.


مهدی طهماسبی کارشناس پلیس فتا دزفول نیز گفت: نخستین هدف برای فعالیت افراد در زمینه کسب و کار و تفریح در فضای مجازی، دیده شدن است که در صورت رعایت چارچوب و قوانین و داشتن مجوز مربوطه مانعی وجود ندارد.
وی افزود: گردشگری دزفول با وجود پیگیری‌های انجام شده در سالهای اخیر و تلاش اداره میراث فرهنگی مطلوب است و جاذبه‌های گردشگری این شهرستان دیده شدند.

این کارشناس پلیس فتا با تکید بر اینکه رصد فضای مجازی نیز در حال انجام است، ادامه داد: برخی افراد خواسته یا ناخواسته اقداماتی در فضای مجازی انجام می‌دهند که حاشیه‌هایی ایجاد می‌کنند.

طهماسبی اظهارکرد: طبق رصد انجام شده، فعالیت تورهای گردشگری بدون هیچ حاشیه‌ای انجام می‌شود که قابل تقدیر است ولی یکی از آژانس‌های گردشگری یک تور برگزار و کلیپی از بی حجابی و هنجارشکنی در فضای مجازی منتشر کرد که بازخوردهای منفی بسیاری در پی داشت.
وی خواستار همکاری تورهای گردشگری با ادارات شد و افزود: پلیس در کنار دلسوزان گردشگری که در راستای رونق این صنعت تلاش می‌کنند ایستاده است.
این کارشناس پلیس فتا دزفول بر ضرورت ایمن‌سازی فضای مجازی تاکید کرد و افزود: با بلاگرهای فضای مجازی نیز نشست‌هایی برگزار شده که ادامه خواهند داشت.
طهماسبی اظهارکرد: مواردی که به صنعت گردشگری آسیب می‌زنند و حاشیه‌سازی می‌کنند گوشزد می‌شوند تا توجیه شود.
وی افزود: نیروهای پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی در حال رصد فضای مجازی هستند تا از وقوع جرم جلوگیری شود.
این کارشناس پلیس فتا گفت: برخی الگوهای غلط توسط برخی افراد در جامعه رواج می‌یابند و به شهر ضربه می‌زنند که باید جلوی آنها گرفته شود.

بهزاد نورآبادی یکی از مسوولان تورهای گردشگری دزفول نیز گفت: فعالان گردشگری دزفول نسبت به رعایت نشدن شئونات در فضای مجازی اعتراض دارند و انتظار می‌رود از این فعالیت‌ها جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه دزفول یکی از شهرهای دارای راهنمایان گردشگری رسمی افزود: برای کسب گواهینامه باید از فیلترهای خاصی گذر شود، فعالان گردشگری اجازه تخلف در تورها را نخواهند داد.

به گزارش ایرنا، شهرستان دزفول دارای ظرفیت‌های فوق‌العاده و منحصر بفرد گردشگری است که سالانه گردشگران بسیاری را به سوی خود جذب می‌کند.