به گزارش ایرنا، روزالیا بولن یک سخنگوی یونیسف روز شنبه به وقت محلی با تشریح وخامت اوضاع در غزه به ویژه در شمال این منطقه گفت: ملات تشدید شدهاند، بیمارستانها و مدارسی که به عنوان پناهگاه استفاده میشوند در امان نیستند.
این مقام یونیسف گفت: «ارسال تجهیزات به شمال بسیار دشوار است، زیرا تنها ۲۲۴ کامیون به این منطقه رسیده اند اما ۲۲۴ کامیون عددی است که ما میخواهیم به صورت روزانه ارسال شوند، نه در طول یک ماه کامل. در بیمارستان ها غذا و آب برای بیماران وجود ندارد. نه سوختی وجود دارد، نه برقی.»
او گفت که انتظار می رود در ماه های آینده ۶۰هزار کودک فلسطینی در غزه تحت تاثیر سوء تغذیه قرار بگیرند.
این سخنگوی یونیسف ادامه داد: «وقتی فکر می کنید که وضعیت نمی تواند از این بدتر شود، در واقع می شود.»
پیش از این، وولکر ترک کمیسر حقوق بشر سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی افزود: « وضعیت به طور غیر قابل تصور روز به روز بدتر می شود. سیاست ها و اقدامات دولت اسرائیل در شمال غزه خطر خالی کردن منطقه از تمام فلسطینی ها را به دنبال دارد.»
کمیسر حقوق بشر سازمان ملل تصریح کرد: « ما با اقداماتی که می تواند به جنایات وحشیانه تبدیل شود، از جمله جنایات علیه بشریت روبرو هستیم.»
این مقام سازمان ملل افزود که از زمان آغاز جنگ غزه بیش از ۱۵۰ هزار نفر در غزه کشته، زخمی یا مفقود شده اند. او گفت: «وضعیت به طور غیرقابل تصور روز به روز بدتر می شود. شدیدترین ترس من این است که با توجه به شدت، گستردگی، مقیاس و ماهیت آشکار عملیات اسرائیل که در حال حاضر در شمال غزه در حال انجام است، این تعداد تلفات به طرز چشمگیری افزایش خواهد یافت.»
ترک هشدار داد که سیاست های اسرائیل در شمال غزه "خطر خالی کردن منطقه از تمام فلسطینی ها" را به دنبال دارد. او تاکید کرد:« ما با اقداماتی روبرو هستیم که میتواند به جنایات وحشیانه تبدیل شود، از جمله جنایات علیه بشریت.»
به گزارش ایرنا، رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شدهاند.
تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه میدهد.
حملات رژیم اشغالگر قدس با حمایتهای نظامی و امنیتی واشنگتن، تاکنون بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه به شهادت بیش از ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر منجر شده است و همچنین ۹۹ هزار و ۵۴۶ نفر مجروح شدهاند.