به گزارش ایرنا، نماینده ولی فقیه در کردستان در آیین رونمایی از این پوستر اظهار کرد: توجه به زیرساخت فرهنگی مساجد و دیدن جوانان با استعداد اهل مسجد از سوی حوزه هنری اقدامی ارزشمند و قابل توجه است چرا که مسجد نقش موثری در اعتلای جامعه دارد.
حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی افزود: آنچه که می تواند در به ثمر نشستن این رویداد کمک کند، برنامه ریزی منسجم و وسیع استانی است که با تبلیغات گسترده و بسیج تمامی ظرفیت های فرهنگی وهنری استان محقق خواهد شد.
وی در ادامه به جایگاه استان کردستان در برنامه های فرهنگی و هنری اشاره کرد و گفت: استعدادهای فراوان و با لقوه ای در استان وجود دارد که سوق دادن این استعدادها به مساجد و بهره مندی از فضا و پایگاه مهم مسجد در انجام کارهای فرهنگی و هنری با کیفیت بسیار حائز اهمیت است.
نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به تعداد بالای مساجد استان، ادامه داد: در سنندج بیش از ۱۸۰ مسجد وجود دارد و بسیاری از این مساجد امکانات خوبی برای بهره مندی جوانان و نوجوانان از فعالیتهای فرهنگی وهنری در اختیار دارند که با برنامه ریزی درست و کمک دست اندرکاران مساجد می تواند در اختیار علاقه مندان فعالیت های هنری قرار گیرد.
وی با اشاره به راه اندازی دفتر امور مساجد استان زیر نظر دفتر نماینده ولی فقیه و دبیری سازمان تبلیغات اسلامی گفت: این دفتر به صورت کامل در برگزاری جشنواره بچههای مسجد، حوزه هنری را همراهی خواهد کرد.
رئیس حوزه هنری کردستان نیز در این آیین از مساجد به عنوان پایگاه اصلی برای تاثیرگذار و جریانسازی و محلی مهم برای خلق رویداد ها در جامعه نام برد و گفت: براین باوریم که مساجد ما باید فراتر از محلی برای ادای فریضه نماز تبدیل به پایگاه جریان سازی مفاهیم انقلاب شود.
اسعد فرهادی افزود: حوزه هنری با همکاری و هم افزایی دیگر دستگاهها و متولیان فرهنگی استان و ظرفیت های بسیار خوب در زمینه مساجد می توانند با هدایت "بچه های مسجد" در عرصههای مختلف هنر مد نظر انقلاب که نشأت گرفته از آموزه های اسلامی است از جمله تئاتر، خوشنویسی، تذهیب، عکاسی، تولید فیلم، طراحی و نقاشی،پویایی و جریان سازی را از مساجد به جامعه انتقال دهند.
وی با اشاره به وجود کانونها و تشکلهای مختلف تشکیل شده در مساجد، اضافه کرد: این سرمایه عظیم شرایط را برای توسعه فرهنگ وهنر درجامعه مهیا کرده است و در عرصه آموزش جوانان نیز میتوانیم نقش آفرین باشیم.
رئیس حوزه هنری کردستان ادامه داد: در رویکرد جدید حوزه هنری توجه به گسترش فعالیتهای هنری و فرهنگی براساس زیست بوم استان ها مورد توجه قرار گرفته و یکی از مزیت های استان کردستان ظرفیت مساجد است که باید از آن به خوبی استفاده کنیم.
وی با اشاره به تئاتر مردمی بچه های مسجد گفت: این جشنواره در قالب جدید خود که به شکل رویداد محور است سومین دوره خود را در کشور برگزار می کند و برای نخستین بار در استان هم به منظور شناسایی، جذب و پرورش استعدادهای هنری،جذب حداکثری مخاطبین مردمی هنر دینی در تمامی گروه های سنی برگزار خواهد شد.
در ادامه این آیین پوستر،جشنواره استانی تناتر مردمی "بچه های مسجد" (محرابیان) رونمایی شد.
نخستین جشنواره استانی تئاتر مردمی بچه های مسجد به دبیری "یونس صحرارو" توسط حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان بهمن ماه ۱۴۰۳ با حضور گروه هایی از سطح استان کردستان به میزبانی شهرستان قروه برگزار می شود.