به گزارش خبرنگار ایرنا محسن تجری روز یکشنبه در نشست خبری اظهار کرد: «آدنیو» و «افوربیاوگوری» این ۲ گونه تولید شده بذری هستند که پیشتر از خارج وارد میشد.
وی بیان کرد: در این شهرک، سه شرکت دانشبنیان مستقر هستند که اعضای یکی از آنها موفق به تولید «قارچکش» طبیعی شده که این محصول روی بذر جواب داده و در حال ثبت اختراع است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین یک شرکت دیگر عصاره اندام گیاهان زینتی را به دست آورده که در پیشگیری و درمان چنگار (سرطان) موثر است.
مدیرعامل شهرک گلخانهای فرهیختگان سرای نوآوری گیاهان زینتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان افزود: همچنین برگ گیاهی از گیاهان موجود در شهرک گلخانهای به مراکز هستهای ارسال شده که در صورت پرتودهی و اثربخش بودن بر روی گیاه، آن را نیز به ثبت خواهیم رساند.
وی ادامه داد: همچنین این شهرک به عنوان راهبر شغلی مددجویان کمیته امداد است و در این راستا تاکنون ۳۵ نفر در دوره احداث گلخانه شرکت کردند.
وی اضافه کرد: ضمن آموزش رایگان، تضمین خرید تولیدات مرغوب آنها را هم انجام میدهیم.
مدیرعامل شهرک گلخانهای فرهیختگان سرای نوآوری گیاهان زینتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان گفت: مساحت این شهرک پنج هکتار است که ۳.۷ هکتار آن سرپوشده بوده و در ۳۷ گلخانه، ۳۰۰ نوع گل و گیاه زینتی وجود دارد.
تجری بیان کرد: این گلخانه ضمن ارسال محصولات خود به کشورهای ترکیه، قرقیزستان و حتی کره جنوبی میزان ۷۰ میلیارد ریال درآمدزایی داشته است.
وی یادآور شد: نمونه این شهرک با این مقدار تنوع گلهای زینتی، در هیچ مرکز علمی و تحقیقاتی وجود ندارد..
حجتالاسلام سیدعلی طاهری رییس دانشگاه آزاد گرگان هم در این جلسه گفت: اگر بخواهیم دانشآموخته ما از درس بهره خوبی ببرد باید در کنار کلاس، عرصه عملی داشته باشد تا در آنجا درس به صورت تخصصی انجام شود.
وی یادآور شد: در همه رشتهها به جز پزشکی و پیراپزشکی عرصه و شرایط کار عملی فراهم است.
شهرک گلخانهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان سال ۱۳۹۵ ساخته شد.