به گزارش ایرنا، تنیس خاکی در استان کردستان هماکنون در شرایطی به سر میبرد که برای تحقق وعده هایش نیازمند حمایت اداره کل ورزش و جوانان استان و دیگر نهادهای خصوصی است.
برای آشنایی بیشتر با مشکلات این رشته ورزشی در استان، با "سمیرا ضمیران" رئیس هیات تنیس خاکی کردستان گفت و گویی انجام دادیم که شرح آن در ادامه می آید.
ایرنا: وضعیت هیات تنیس خاکی استان کردستان چگونه و با چه مشکلاتی روبرو است؟
ضمیران: تنیس خاکی یکی از رشته های بسیار خوبی است که در مدت زمان کوتاهی مورد استقبال هنرجویان ورزشی قرار گرفت و با کمترین امکانات در حال فعالیت است.
نیاز مهم این رشته ورزشی در استان تقویت امکانات سخت افزاری و نرم افزاری است که ما با کمبود آن مواجه هستیم، کمبودها در رشته تنیس خاکی، موانعی در برابر رشد، توسعه و پیشرفت این رشته است با این حال تلاش می کنیم تنیس خاکی را در شهرستان ها هم راه اندازی کنیم.
ایرنا: به بخشی از مشکلات این رشته ورزشی در استان پرداختید مهمترین چالش پیش روی شما در این حوزه چیست؟
ضمیران: نبود امکانات، کمبود بودجه و نبود سالن اختصاصی مناسب، چالش هایی است که هیات تنیس خاکی با آن دسته و پنچه نرم می کند.
هیات تنیس خاکی استان کردستان برای جبران کمبودهای این رشته ورزشی سعی کرده است با برگزاری کلاس ها، آموزش های لازم و پذیرش نیروهای متخصص، توانایی ورزشکاران استان و شهرستان ها را ارتقا دهد.
ایرنا: برای استعدادیابی در رشته تنیس خاکی، هیات چه اقداماتی انجام داده است؟
ضمیران: پایه و اساس پیشرفت و توسعه هر رشته ورزشی آموزش است، هیات تنیس خاکی کردستان برای تقویت دانش و توانایی علمی مربیان و استعدادهای درخشان، دوره هایی را برگزار می کند تا ورزشکاران از دانش روز برخوردار شوند و بتوانیم در مدارس سطح استان هم استعداد های درخشان را شناسایی کنیم.
ایرنا: حمایت اداره کل ورزش و جوانان کردستان و دیگر دستگاه های دولتی از این ورزش چگونه است؟
ضمیران: با حمایت اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان توانستیم ۲ زمین تنیس خاکی را در سنندج به این رشته اختصاص دهیم که اکنون در مرحله بهره برداری است.
شهرداری منطقه چهار سنندج نیز برای تسطیح زمین تنیس خاکی، علاوه بر ماشین آلات، نیروی انسانی و کارگر نیز در اختیار هیات قرار داده است که جای قدرانی دارد.
ایرنا: بودجه هیات تنیس خاکی کردستان چگونه است و در زمینه جذب حمایت مالی بخش خصوصی چه اقداماتی انجام شده است؟
ضمیران: هیات تنیس خاکی از نظر و مالی در شرایط مناسبی قرار ندارد برای جذب حمایت بخش خصوصی رایزنی هایی با شرکت های بزرگی مانند پتروشیمی کردستان و معدن طلای زرکوب انجام شده که فعلا به نتیجه نرسیده است.
ایرنا: استقبال بانوان کردستانی از تنیس خاکی چگونه است؟
ضمیران: این رشته ورزشی خوشبختانه توسط خانواده ها در استان مورد استقبال قرار گرفته است، استقبال دختران ورزشکار از این رشته به حدی است که ما را به آینده تنیس خاکی بانوان امیدوار می کند؛ شک نکنید در سالیان نه چندان دور، شاهد افتخار آفرینی آنها در این رشته خواهیم بود.
ایرنا: چند تنیسور خاکی سازمان یافته و بیمه شده درکردستان فعالیت دارند؟
ضمیران: هیات تنیس خاکی استان را در سال ۱۳۹۵ با یک ورزشکار تحویل گرفتم ولی اکنون تعداد ۲۰۰ ورزشکار سازمان یافته در سامانه فدارسیون ثبت نام کرده اند و با حمایت های مجموعه مربیان استانی و هیات های شهرستانی، شاهد روند افزایشی ورزشکاران سازمان یافته هستیم.