به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دکتر مهدی محسن زاده روز یکشنبه افزود: این بیمار با ضعف شدید مبتلا به فلج در اندام تحتانی شده بود، به گونهای که علاوه بر وابستگی کامل به تخت و ولیچر، بی اختیاری ادراری نیز داشت.
وی ادامه داد: با انجام اقدامات تشخیصی مورد نیاز، یک تومور در نخاع بیمار در حد فاصل مهرههای T۶ تا T۹ به ابعاد سه و نیم سانتی متر در سه سانتیمتر رویت شد که فشار این تومور روی نخاع بیمار سبب فلج اندام تحتانی بدن وی شده بود.
جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات بیمارستان علامه بهلول گنابادی با اشاره به حساسیت عمل جراحی خروج توده از نخاع این بیمار تصریح کرد: با وجود تجهیزات کافی و لازم اتاق عمل مرکزی و کادر مجرب بیهوشی و اتاق عمل این بیمارستان، خارج سازی توده نخاع در یک عمل جراحی سه ساعته با موفقیت انجام شد.
وی افزود: در ۲۴ ساعت ابتدایی بعد از عمل جراحی، ۳۰ درصد از مشکل فلج اندام تحتانی این بیمار برطرف و در روزهای بعدی از فرآیند درمان وی، فلج اندامها بهتر و بیمار با کمک واکر قادر به راه رفتن شد.
این پزشک جراح گنابادی بر ضرورت توجه مردم به مشکلات مغز و اعصاب و ستون فقرات تاکید و توصیه کرد: مردم در صورت هرگونه درد و عارضهای در ناحیه مغز و اعصاب و ستون فقرات بلافاصله به متخصص مراجعه کنند، چراکه مراجعه دیرهنگام باعث بروز مشکلات و عارضههایی میشود که گاهی کیفیت عمل جراحی را نیز با مخاطره جدی مواجه میکند.
دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی، مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در جنوب خراسان رضوی است.
۱۳۰ عضو هیات علمی در چهار دانشکده پزشکی، بهداشت، پرستاری و پیراپزشکی کار آموزش دو هزار دانشجو را در این دانشگاه بر عهده دارند.
دانشگاه علوم پزشکی گناباد شامل مراکز تحقیقاتی توسعه اجتماعی و ارتقا سلامت، عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH) ، پرستاری، بیماری های عفونی و سلامت باروری و جمعیت است.
بیش از ۱۳۰ هزار نفر از مردم این شهرستانها زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.
شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.