به گزارش ایرنا از مرکز اطلاعرسانی وزارت کشور، وزیر کشور ششم آبان ۱۴۰۳ در میانه جلسات مهم و معمول این بار بر خلاف دیگر برنامههای رسمی وارد سالن پیامبر اعظم(ص) می شود.
میهمانان که دقایقی زودتر با ورود به ساختمان وزارت کشور، حال و هوای این وزارتخانه را از آن وضعیت جدی همیشگی که دائم سیاسیون و مسئولان در رفتوآمد هستند، برای لحظاتی تغییر دادند.
امروز قهرمانان ورزشی و پیشکسوتان در این سالن میهمان وزیر کشور بودند.
این نشست نه فقط یک دیدار صمیمانه، بلکه جلسه ای کاربردی و گفت و شنودی گرم درباره ایفای هرچه بهتر مسئولیت اجتماعی ورزشکاران به عنوان یک گروه مرجع مهم در کشور نیز بود.
اسکندر مومنی که از سالهای دور با هنرمندان و ورزشکاران در تعامل بوده است، پس از خوشآمدگویی به حضار، خیلی سریع به سراغ اصل مطلب رفت و گفت: جلسات باید خروجی داشته باشد؛ بنابراین هیئتی ۹ نفره از ورزشکاران در این جلسه انتخاب شوند تا موضوعات جلسات را پیگیری کنند.
وزیر کشور افزود: ورزش پدیده منحصر به فردی است که فارغ از قومیت، مذهب، گرایش سیاسی و دیگر تفاوتها، موجب وحدت و همبستگی افراد میشود.
مومنی اظهار داشت: وقتی ورزشکاری به موفقیت میرسد، آن هم در سطح ملی، همه مردم با هر گرایش و فکری که دارند شادمان میشوند و از شکست آن ورزشکار ناراحت؛ بنابراین باید از این ظرفیت در راستای حداکثرسازی همبستگی ملی بهره برد.
وی تجربههای گذشته در تعامل با هنرمندان و ورزشکاران دغدغهمند را موفق دانست و بر تداوم این روند تاکید کرد.
علی پروین که برای همه چهرهای آشنا و پیشکسوت فوتبال ایران است وقتی نوبتش شد با همان مرام و منش همیشگی میدان دادن به جوانان را یکی از راهبردهای اصلی عنوان کرد و گفت: زمانی که به جوانان میدان بدهیم و بتوانند حرفی برای گفتن داشته باشند آن زمان میتوان پایه اصلی ورزش را با همراهی پیشکسوتان تقویت کرد و الگوهای مناسبی برای جامعه پرورش داد.
امیر قلعهنویی بعد از سخنان دیگر ورزشکاران، امنیت، اقتصاد، ورزش، آموزش و درمان را اصلیترین نیاز هر جامعه دانست. سرمربی تیم ملی کشور اعتقاد دارد بیشتر باید به جوانان بها داده شود و پای حرفهای آنها بنشینیم و در عین حال از پیشکسوتان غافل نشویم.
ذبیح الله پورشیب که این روزها دبیر فدراسیون کاراته است از وقت گذاشتن همه حاضران در این جلسه تشکر کرد و گفت: امروز ورزش به یک ابزار دیپلماسی در دنیا تبدیل شده است و ما می توانیم از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.
وی با وجود حرفه ای بودن در رشته کاراته اما به نکته بسیار جالبی اشاره میکند و می گوید: وقتی جوانی خطایی می کند نباید بلافاصله بابت خطا تنبیه شود، بلکه باید او را در مسیر درستی قرار دهیم.
وحید شمسایی که اخلاق و بازی حرفهایاش بر کسی پوشیده نیست، فرهنگ و فرهنگسازی را یک اصل میداند و با شرح دادن خاطرهای از علی پروین، جایگاه شاخص او را انگیزه ورود خود به ورزش میداند.
حسین شمس با کلام شیرین خود معتقد است مدیریت ورزش را باید به قهرمانان و یا تحصیلکردگان این حوزه داد و در یک کلام، حداقل ورزش را به خود ورزشیها باید واگذار کرد.
نیما نکیسا که این روزها مدیریت یک باشگاه را بر عهده دارد نیز در این نشست صمیمی گفت: امروز در این جلسه با حضور قهرمانان و پیشکسوتان تجربه بسیار بزرگی در قالب یک پتانسیل بزرگ جمعآوری کردهایم که باید به نحو احسن از این پتانسیل استفاده کرد و این گونه نباشد که جلسهای برگزار و بعد رها شود.
حمید استیلی پیشکسوت فوتبال نیز گفت: خوشحال هستم که دکتر مومنی به عنوان وزیر کشور انتخاب شد زیرا دغدغهمند بودن وی برای موضاعات اجتماعی را قبلا هم شاهد بودیم و امیدواریم موضوع مسئولیت اجتماعی که امروز شعار اصلی دولت وفاق ملی است به درستی اجرا شود.
هادی حبیبی گفت: برای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی باید ساختاری درست کنیم و با هدف و برنامه پیش برویم.
انوشیروانی ورزش را کمک بزرگی برای حل آسیبهای اجتماعی دانست و گفت: سرانه هر ایرانی برای ورزش محدود و تقویت زیرساختها برای افزایش این سرانه لازم است.
در نشست صمیمانه امروز(یکشنبه) علی پروین، حسن روشن، پرویز مظلومی، امیر قلعه نویی، بهداد سلیمی، وحید شمسایی، حمید استیلی، محمد انصاری، کیانوش رستمی، سجاد انوشیروانی، وحید شمسایی، حسین عبدی، کمیل قاسمی، ساره جوانمردی، جواد فروغی، حسین شمس، حسین اوجاقی، روح الله رستمی، میرشاد ماجدی، ذبیح الله پورشیب، امیرحسین صادقی، نیما نکیسا، پویا و پیمان اسدیان حضور داشتند.