به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی استانداری کهگیلویه وبویراحمد ید الله رحمانی در نشست کارگروه مولدسازی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، اظهار کرد: همه دستگاههای اجرایی که از ظرفیت مولدسازی برخوردار هستند برای پیشبرد امور از جمله طرحها و پروژه های خود در ارائه خدمات بیشتر به مردم استفاده کنند.
وی ابراز کرد: مولدسازی به عنوان راهبردی برای کمک به بخش اقتصادی و افزایش بهره وری میتواند موثر باشد تاکید کرد که دارایی ها، اموال و املاک مازاد دستگاه های اجرایی که در این خصوص می توان از آنها بهره گرفت را قانون مشخص کرده است.
رحمانی بیان کرد: در سالهای اخیر با محدودیت اعتبارات تملک دارایی سرمایهای مواجه هستیم که مولدسازی و فروش املاک مازاد دستگاه ها، تدبیر قانونی است که باید حداکثر استقاده از آن برده شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در گام نخست این تعداد پروژه با جدیت پیگیری و به نتیجه برسند تا از محل منابع ایجاد شده نارسایی طرح های تملک سرمایهای و پروژههای نیمه تمام عمرانی را جبران کنیم.
رحمانی ادامه داد: از ملاکهای ارزیابی مدیران در جشنواره شهید رجایی جذب اعتبارات ملی و معرفی و فروش املاک مازاد در قالب مولدسازی است.
وی افزود: چنانچه دستگاهی نسبت به معرفی املاک مازاد اقدام نکند کارگروه مولدسازی نسبت به شناسایی ملک اقدام و در جلسه مطرح کنند ضمن اینکه قانونگذار برای دستگاهی که ملک مازاد خود را معرفی نکند جریمه تعیین کرده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص قیمت گذاری املاک مازاد دستگاهها، گفت: بررسی قیمت ها به موقع انجام و مطابق بند ۱۱ دستورالعمل باشد و بلافاصله بعد از تعیین قیمت کارشناسی مهلت قانونی را از دست ندهیم.
رحمانی از مدیران خواست با اطلاعات کامل از وضعیت پروژههای مولدسازی در جلسات حضور داشته باشند و پیشنهادات خود را ارائه دهند.
وی بیان کرد: دستگاههای اجرایی با مطالبات عدیده پیمانکاران مواجه هستند یکی از ساز و کارهای مولدسازی حل مطالبات و تهاتر پیمانکاران است که راه و شهرسازی، آب و فاضلاب و علوم پزشکی بیشترین مشکل را با پیمانکاران دارند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: درگذشته پیمانکاران با مبلغ اندکی مطالبه، پروژه را متوقف میکردند که در قراردادهای جدید جلوی این موارد گرفته میشود تا مشکلات گذشته را نداشته باشیم.