همدان- ایرنا- مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: هزار و ۱۲۶ پرونده گران‌فروشی در راستای جلوگیری از تخلفات این حوزه از ابتدای سال جاری تاکنون در تعزیرات استان تشکیل شده است.

مرضیه یونسی روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با گرامیداشت هشتم آبان سالروز تشکیل سازمان تعزیرات حکومتی اظهار کرد: در هفت ماهه امسال یک هزار و ۹۴۰ پرونده عدم درج قیمت، ۴۹۳ پرونده کم فروشی، ۵۵۲ پرونده تقلب و ۵۳۴ پرونده عدم انجام تکالیف تشکیل شده است.

وی افزود: در این مدت ۳۶۸ پرونده عدم صدور فاکتور ، ۱۷۹ پرونده عرضه خارج از شبکه و ۱۴۹ پرونده کالای تاریخ مصرف گذشته رسیدگی شده است.

یونسی تصریح کرد: در طول سال جاری در مناسبت‌های مختلف از جمعه عید نوروز، ماه مبارک رمضان، اربعین حسینی و بازگشایی مدارس نظارت بازرسان در بازار افزایش یافت و با رسیدگی به یک هزار و ۳۸۹ پرونده نزدیک به ۵۰ میلیارد ریال جریمه محکومیت برای متخلفان صادر شد.

وی با اشاره به تداوم انجام گشت‌های مشترک با سایر دستگاه‌ها برای نظارت بر بازار عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون با تشکیل ۴۱۸ گروه گشت مشترک، سه هزار و ۱۰۱ بازرسی انجام و با رسیدگی به یک هزار و ۹۰۷ پرونده در این زمینه، ۶۷ میلیارد ریال جریمه محکومیت برای متخلفان صادر شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: در حوزه قاچاق کالا و خدمات، ۶ هزار و ۳۸۰ پرونده به ارزش محکومیت یک هزار میلیارد ریال با میانگین رسیدگی به پرونده در ۱۱ روز تشکیل و تاکنون ۲۹۱ میلیارد ریال جریمه وصول شده است.

وی ادامه داد: در حوزه قاچاق کالا و ارز، ۷۶۰ پرونده به ارزش محکومیت ۶۰۶ میلیارد ریال تشکیل و تاکنون ۳۲۰ میلیارد ریال جریمه معادل ۵۳ درصد احکام، وصول شده است.

یونسی تصریح کرد: در حوزه بهداشت و درمان نیز، ۳۲۷ پرونده به ارزش محکومیت ۱۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال با میانگین رسیدگی به پرونده در ۹ روز تشکیل و تاکنون چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال جریمه وصول شده است.

وی تاکید: در مجموع هفت هزار و ۴۲۳ پرونده تعزیراتی در هفت ماهه امسال به ارزش یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال مختومه و ۶۱۶ میلیارد و ۹۱۷ میلیون ریال آن معادل ۳۸ درصد وصول شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان تصریح کرد: از شهروندان انتظار می‌رود در بخش نظارت بر بازار مارا یاری کنند و از طریق پل‌های ارتباطی، تخلفات اصناف را اطلاع دهند.

وی ادامه داد: تعزیرات حکومتی حامی سرمایه گذاران و تولید کنندگان استان است انتظار دارد در بحث قیمت، کیفیت و کمیت کالای تولیدی قوانین را رعایت کنند.

یونسی با اشاره به اینکه در حوزه انبار ورود و خروج کالاها در سامانه‌های مربوطه ثبت و ضبط صورت گیرد، ادامه داد: از پنج فرآیند تنظیم بازار، تولید یا واردات، قیمت گذاری، توزیع، نظارت و بازرسی مرحله پنجم رسیدگی به گزارشات تخلفات احتمالی به عهده تعزیرات حکومتی است.

وی خاطرنشان کرد: تعزیرات حکومتی در کنار دیگر ضابطان به فعالیت پرداخته و در گشت‌های مشترک بازرسی در طول سال حضور دارد.