به گزارش ایرنا، جلال آفاقی روز دوشنبه با اشاره به کشفیات صورت گرفته در خصوص ورود سکههای تقلبی به بازار، اظهار کرد: ساخت هرگونه سکه و فروش و ترویج آن یا مشارکت در این اقدام جرم محسوب میشود و مستوجب کیفر سنگین و تعقیب قضایی است.
وی بیان کرد: بر اساس قوانین و مقررات هر گاه شخص یا اشخاصی مرتکب جرایم مذکور شوند و پیش از کشف قضیه ماموران را از ارتکاب جرم مطلع و به نحو موثری در کشف جرم کمک نمایند یا در ضمن تعقیب به واسطه اقرار خود موجب تسهیل تعقیب سایرین را فراهم آورند، در مجازات آنها تخفیف متناسب داده و از مجازات معاف میشوند.
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل عنوان کرد: اشخاصی که به هر دلیلی درگیر چنین جریانهای متقلبانهای شدهاند، درخواست میشود تا برای برخورداری از رافت اسلامی به دادستانی مراجعه کنند و با ارائه اطلاعات لازم در مورد تهیهکنندگان و فروشندگان سکههای تقلبی و غیربانکی همکاری نمایند.
وی با تاکید بر لزوم هشیاری مردم در خرید سکههای طلا و ضرورت بررسی اصالت آنها، تصریح کرد: در صورت شناسایی تهیهکنندگان و فروشندگان سکههای تقلبی ضمن اعمال مجازات سنگین، کلیه اموال به دست آمده از این طریق نیز به نفع دولت ضبط خواهد شد.
نزدیک به یک هزار و ۸۰۰ سکه تقلبی در ۶ ماهه نخست سال جاری از سوی مراجع مربوطه در اردبیل کشف و ضبط شده است.