به گزارش خبرنگار ایرنا،بهنام باقری روز سه شنبه درگفت وگو با خبرنگاران با اشاره به خدمات واحدهای سرپرستی دادستانی های استان تهران اظهار داشت: با اختیاراتی که قانون به دادستان ها داده در واقع آنها هستند که نقش اصلی در کمک به محجورین و کسانی که غیر از خداوند کسی را ندارند را ایفا می کنند.
وی افزود: هر محجوری در استان تهران چه از لحاظ مالی و چه معنوی مشکلی داشته باشد و احساس ناامنی کند خوشبختانه با برنامه ریزی و هماهنگی های صورت گرفته دادستان ها را پشتیبان قوی برای خودشان می دانند.
معاون قضایی رییس دادگستری کل استان تهران خاطر نشان کرد: در یکسال گذشته دادستان ها در بخش کمک به محجورین بسیار فعال شده اند خصوصا در کمک به دانش آموزان محجوری که سرپرستی آنها را به عهده و در بخش تحصیل و رفاهی احتمام خاصی به آنها داشته اند.
باقری با اشاره به نقش دادستان ها در همکاری ادارات در امر خداپسندانه خدمت گفت: دادستان ها در فعال کردن مددکاران کمیته امداد، بهزیستی و اداره آموزش و پرورش در راستای کمک به این خانواده ها با برگزاری جلسات متعدد و هماهنگی های لازم نقش بسیار تاثیر گذاری داشته اند تا با کمک آنها مشکلات این خانواده ها حل شود.
وی افزود: یکی از کارهای خوبی که با هماهنگی واحدهای سرپرستی دادستانی های استان تهران انجام شده خدمات رایگان درمان و ویزیت پزشکان است که در همه شهرستانهای استان تهران در زمینه خدمت رسانی به این خانواده ها مذاکره شده تا خدمات رایگان به این قشر از جامعه ارائه شود.
معاون قضایی رییس دادگستری کل استان تهران اظهار داشت: خیلی از دادستان ها در بعضی از شهرستانها عضو انجمن اولیاء و مربیان در مدارس هستند و این نقطه قوتی برای خانواده های محجور است که بدانند اگر پدر بالای سرشان نیست یک شخص قدرتمند و توانمند به نام دادستان وجود دارد که از لحاظ قانونی آنها را موردحمایت قرار می دهد.
شهرستان ری با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در جنوب استان تهران بعنوان قبله پایتخت قرار دارد.