به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی سپاه چهارمحال و بختیاری، نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد در این نشست اظهار داشت: پرداختن به زندگی و افتخارات و سیره و سبک زندگی شهدا و ترویج و تبیین راه شهدا و دفاع مقدس به عنوان گنج بیپایان و انتقال به نسلهای آینده از تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی است و باید تا میتوان در این خصوص تلاش کرد.
حجتالاسلام سید ابوالحسن فاطمی افزود: با استفاده از فیلم، شعر، داستان، کتاب و برگزاری یادوارههای شهدا میتوان فضای مناسبی را برای انتقال ارزشهای دفاع مقدس به نسلهای جدید فراهم کرد و در نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت گام برداشت.
وی تصریح کرد: آشناسازی مردم با فرهنگ ایثار و شجاعت، وفاداری به ولایت، دین، مذهب و وطن از سوی شهدا و نجابت و طهارت و پاکی و اخلاص آنان باید مدنظر قرار گیرد.
نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه دفاع مقدس درسی بود که عاشورا و ائمه عصمت و طهارت به ما آموختند یادآور شد: یک نمونه از تأثیرات دوران دفاع مقدس برگزاری دعاهای کمیل در شهرها و روستاها با صدها و هزاران نفر از مردم بود.
فاطمی تاکید کرد: تمهیداتی اندیشیده شود تا اقشار مختلف به ویژه جوانان و نوجوانان دختر و پسر بتوانند در کنگره و یادوارههای شهدا حضور یافته و نقشآفرینی کنند.
فرمانده سپاه چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با ارائه گزارشی از روند آغاز فعالیت دومین ستاد کنگره ملی ۲ هزار و ۵۰۰ شهید این استان گفت: یادوارههای متعدد قشری و شهرستانی و شهدای شاخص در نقاط مختلف استان در حال برگزار است که پیشزمینهای برای برگزاری کنگره ملی شهدای استان است.
سردار علیمحمد اکبری افزود: کنگره ملی شهدای استان سال آینده به مدت ۱۰ شبانهروز در استان برگزار و هر مراسم خاص یکی از اقشار مختلف است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری حدود ۲ هزار و ۵۰۰ شهید گلگون کفن را تقدیم نظام اسلامی کرده است.
در دوران دفاع مقدس حدود ۴۰ هزار رزمنده از این استان عازم جبهههای حق علیه باطل شد که از این تعداد ۲ هزار و ۴۳۶ رزمنده شهید، هفت هزار و ۵۰۰ نفر جانباز و نزدیک به ۵۰۰ نفر آزاده شدند.