به گزارش ایرنا از پایگاه خبری علوم پزشکی مشهد، دکتر بابک اقبالی روز دوشنبه با اشاره به اینکه بیماری دیابت در بسیاری از افراد ناشناخته باقی می ماند تا زمانی که علائم آن بروز کند، افزود: دیابت نوع دوم به طور معمول بعد از ٣۰ سالگی بروز می کند.
وی ادامه داد: بر همین اساس از ٢ میلیون و ٨٨٣ هزار و ٨۵ فرد بالای ٣۰ سال زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی فراخوان شد تا در خطرسنجی بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت شرکت کنند.
رییس پیشگیری و کنترل بیماری های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: تاکنون یک میلیون و ٨٢ هزار نفر زیر پوشش این غربالگری ها قرار گرفتند و با ارزیابی میزان قند و چربی خون مراقبت های مورد نیاز برای آنها انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه بررسی قند خون ناشتا و غیر ناشتا معیار خوبی برای ابتلا به دیابت است، گفت: تغذیه مناسب، دوری از استرس و انجام فعالیت های ورزشی بهترین راهکار جلوگیری از ابتلا به دیابت به عنوان مادر تمام بیماری ها است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن افزون بر ۹ هزار دانشجو و نزدیک به ۳۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی و همچنین بیش از ۵۰ مرکز تحقیقات پزشکی اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور به شمار می رود.
این دانشگاه با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده پزشکی تربتجام است.