به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وبدا، دکتر محمدرضا ظفرقندی با اعلام این خبر، اظهارداشت: با پیگیری های زیادی توانستیم میزان اضافه کاری پرستاران را طی فرمولی اصلاح کنیم و مقدار قابل توجهی افزایش پیدا کرده است.
وی در مورد آخرین وضعیت پرداخت مطالبات پرستاران گفت: از زمانی که وارد دولت شدیم پیگیر مطالبات پرستاران بودیم و حداقل ۳ بار در جلسه هیات دولت این بحث را با رئیس جمهور مطرح کردیم و ایشان نیز به مبادی ذیربط برای انجام سریع تر مطالبات تاکید کرد.
وزیر بهداشت با بیان اینکه مبالغ قبل توجهی در دو مرحله (مرحله اول ۷ همت و مرحله دوم ۲.۵ همت) برای پرداخت مطالبات معوقه پرستاران پرداخت شد، افزود: بسیاری از پرداخت های پرستاران ۸ تا ۹ ماه عقب مانده و به تاخیر افتاده بود اما توانستیم معوقات را پرداخت کنیم و به طور متوسط آن را به اوایل سال ۱۴۰۳ رساندیم یعنی از مهرماه ۱۴۰۲ این مطالبات اصلاح شده و زمان پرداختی به دانشگاه های علوم پزشکی به خرداد هم رسیده است.
به گزارش ایرنا، ظفرقندی «وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» در همان روز اول حضور در ساختمان وزارت بهداشت تاکید کرده بود که اولین اقدام ما حل فوری مشکلات در حوزه دارو و مطالبات پرستاران است که در این زمینه هماهنگیهای لازم با سازمان برنامه و بودجه در دستور کار قرار دارد.
همچنین دکتر پزشکیان، معاون اول و معاون اجرایی رئیس جمهور نیز پیگیر مطالبات پرستاران بودند و ۱۰۰ درصد از حقوق پرستاران حمایت می کنند؛ به همین دلیل به سازمان برنامه و بودجه دستور داده که باید هرچه سریعتر مشکلات پرستاران حل شود.
با پیگیریهای به عمل آمده توسط دانشگاههای علوم پزشکی و ورود مجلس و نهادهای نظارتی، مقرر شده بود مبلغ اضافهکار که یکی از اصلیترین مطالبات پرستاران است تغییر کند و افزایش قابل قبولی یابد.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بر اختصاص بودجه در هیات دولت برای کادر پرستاری کشور تاکید دارد و رسیدگی به مطالبات پرستاری در صدر امور دولت چهاردهم قرار دارد.
اکنون تعداد کادر پرستاری شامل پرستار، بهیار، کمک پرستار، اتاق عمل، هوش بری و فوریتهای پزشکی حدود ۲۴۰ هزار نفر است. در واقع به حدود ۱۰۰ هزار پرستار کمبود داریم. به ازای هر تخت بیمارستانی نیز باید ۱.۸ پرستار داشته باشیم که حدود ۰.۸ تا یک پرستار وجود دارد و بر اساس این فرمول نیز تعداد پرستاران باید دو برابر شود.